Football Talk

Αταλάντα – Μίλαν 2-3: Άργησαν να ξυπνήσουν οι γηπεδούχοι, πήραν το τρίποντο οι «Ροσονέρι»!(video)

Αταλάντα – Μίλαν 2-3: Άργησαν να ξυπνήσουν οι γηπεδούχοι, πήραν το τρίποντο οι «Ροσονέρι»!(video)
Η Μίλαν επικράτησε μέσα στην έδρα της Αταλάντα με 3-2, με τους γηπεδούχους να αργούν να ξυπνήσουν και να βρίσκουν δίχτυα λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι «Ροσονέρι» παρέμειναν έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας, μια ανάσα από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Αταλάντα υποδέχτηκε τη Μίλαν για την 7η αγωνιστική της Serie A. Οι «Ροσονέρι» επικράτησαν με 3-2, με τους γηπεδούχους να αργούν πολύ να αντιδράσουν και να πετυχαίνουν δυο γκολ λίγο πριν τη ληξη του αγώνα.


Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μίλαν! Μετά από τεράστιο λάθος του Χουάν Μούσο, ο Καλάμπρια είχε εύκολο έργο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για τους «Ροσονέρι» μόλις στα 28 δευτερόλεπτα από την έναρξη της αναμέτρησης! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν τη λήξη ο Τονάλι με μια καταπληκτική ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα με ακρίβεια στην κάτω δεξιά γωνία κάνοντας το 2-0 στο 43΄!



Στο 60’ Αλέξις Σαλεμάκερς πήδηξε ψηλά για να αξιοποιήσει μια σέντρα κάνοντας μια επικίνδυνη κεφαλιά από κοντινή απόσταση, ωστόσο ο Μούσο ήταν εκεί για να τον σταματήσει με καταπληκτική απόκρουση! Ο Ραφαέλ Λεάο δέχτηκε μια πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ένα τέλειο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτα κάνοντας το 3-0 στο 79’. Στο 84’ η Αταλάντα κερδίζει πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ελέγχει τη φάση στο VAR. Ο Ντουβάν Ζαπάτα με τρομερή εκτέλεση έστειλα την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-1. Ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Ζαπάτα πέρασε μια έξυπνη πάσα στον Πάσαλιτς ο οποίος κινήθηκε μέσα στην περιοχή και έστειλε ένα ζυγισμένο σουτ στα δίχτυα για το τελικό 3-2!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Ντεμιράλ (46’ Κούπμεϊνερς), Τζιμσίτι, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Φρόιλερ (85’ Πάσαλιτς), Ντε Ρουν, Μέλε (56’ Μουριέλ), Πεσίνα (24’ Πετσέλα), Μαλινόφσκι (56’ Ιλιτσιτς), Σαπάτα

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Κιάερ, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές (80’ Μπάλο), Τονάλι (80’ Μπενασέρ), Κεσί, Μπραΐμ Ντίαθ (74’ Μεσίας), Ράφαελ Λεάο (90’ Πελέγκρι), Σαλεμάκερς, Ρέμπιτς.

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0