Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Είχαμε θέληση, αλλά ο διαιτητής σφύριζε σαν να είχε καταστρώσει πλάνο υπέρ του Παναθηναϊκού!»

Πέδρο Μαρτίνς: «Είχαμε θέληση, αλλά ο διαιτητής σφύριζε σαν να είχε καταστρώσει πλάνο υπέρ του Παναθηναϊκού!»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Σλάβκο Βίντσιτς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς, λέγοντας πως συνεχώς διέκοπτε τη ροή του αγώνα με φάουλ, ενώ επέτρεπε, παράλληλα, το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναθηναϊκού!

«Απασφάλισε» ο Πέδρο Μαρτίνς εναντίον του διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, Σλάβκο Βίντσιτς, αφού όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA, ανέχτηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών των «πρασίνων», ενώ διέκοπτε συνέχεια το ματς με τα σφυρίγματά του, γεγονός που ευνόησε, κατά τη γνώμη του, τους φιλοξενούμενους!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δείξαμε περισσότερη θέληση. Είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες ευκαιρίες. Γενικότερα ήταν πολύ άσχημο για ένα ντέρμπι, να υπάρχουν τόσες διακοπές στο παιχνίδι από τον διαιτητή. Ήταν σαν να έχει καταστρώσει αυτή την τακτική για ευνοήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έδωσε μόλις τρία λεπτά καθυστέρηση, άργησε να βγάλει κάρτες και υπήρχαν συνέχεια διακοπές. Δεν γίνεται να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο. 

Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου, όμως, αυτό που βίωσα σήμερα από πλευράς διαιτητή, δεν αντέχεται! Πραγματικά είναι κάτι που λυπόμαστε. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο, η ομάδα που έδειξε πως παίζει για να νικήσει, ήταν ο Ολυμπιακός. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου μας, που ανέκοψε τις επιθέσεις μας, όμως, όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται συνέχεια, δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0