Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα»!

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα»!

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά όχι με την εικόνα του Παναθηναϊκού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το τέλος του ντέρμπι, και το 0-0 απέναντι στον Ολυμπιακό!

Την σημασία ενός αποτελέσματος μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκθείασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα πως η εικόνα της ομάδας του δεν τον ικανοποίησε στον απόλυτο βαθμό!

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, επισήμανε:

«Πολύ καλή, ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Ενώ είμαστε ομάδα που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, δεν το κάναμε. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, όχι με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Γυρίσαμε πίσω γιατί μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση και μοιραία η ομάδα γύρισε πίσω. Είναι θετικός βαθμός σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχαμε και αρκετά προβλήματα, οπότε είναι σημαντικός βαθμός. Μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα”.

Για τον Μπρινιόλι: «Δεν θέλω να σχολιάσω παίκτες. Δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο. Έδειξε μία σταθερότητα και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός και τι του άρεσε: «Δεν μπορώ να δώσω ειλικρινή απάντηση. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι και μπορούμε να μάθουμε πολλά για τη συνέχεια. Ως ομάδα έπρεπε να είχαμε περισσότερο βάρος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0