Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Επική ανατροπή για τους «αετούς»! - Ήττα μετά από εννέα σερί νίκες για τους Βαυαρούς! (video)

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Επική ανατροπή για τους «αετούς»! - Ήττα μετά από εννέα σερί νίκες για τους Βαυαρούς! (video)
Απίστευτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης, απίστευτος Φίλιπ Κόστιτς! Οι «αετοί» επικράτησαν με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου, ολοκληρώνοντας μία μεγάλη ανατροπή, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29ο λεπτό! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κόστιτς που είχε μία ασίστ και ένα γκολ και υπέγραψε το πέρασμα της ομάδας του από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου, σε αναμέτρηση πρωταθλήματος, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, πραγματοποίησε μία ψυχωμένη εμφάνιση, αφού κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να φύγει με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου!

Αν αναλογιστεί κανείς πως οι Βαυαροί μετρούσαν εννέα σερί νίκες στα επίσημα ματς της φετινής σεζόν και πως οι «αετοί» είχαν να κερδίσουν ματς της Bundesliga στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου από τον Νοέμβριο του 2000, το επίτευγμα κρίνεται τεράστιο!


Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Λεόν Γκορέτσκα με εξαιρετικό πλασέ, έγραψε το 1-0!


Η απάντηση των «αετών» ήταν άμεση, αφού, μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Μάρτιν Χιντερέγκερ μετουσίωσε σε γκολ την υπέροχη εκτέλεση κόρνερ του Φίλιπ Κόστιτς και έγραψε το 1-1!


Η Μπάγερν ανέβασε την απόδοσή της, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Κέβιν Τραπ, που με εξαιρετικές επεμβάσεις απέναντι στον Λεβαντόφσκι (57’) και στον Γκνάμπρι (64’), αλλά και με τη βοήθεια της τύχης στο δοκάρι του τελευταίου στο 44ο λεπτό, διατήρησε το σκορ ισόπαλο!

Όλα αυτά, μέχρι το 83ο λεπτό, όταν ο Φίλιπ Κόστιτς έγινε από δημιουργός, εκτελεστής! Με ένα άπιαστο σουτ πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, γράφοντας το 2-1 για την Άιντραχτ και… υπογράφοντας για την ομάδα του μία επική ανατροπή!

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ζούλε (75′ Ζάμπιτσερ), Ουπαμεκάνο, Ερναντές, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (70′ Μουσιάλα), Μίλερ, Σανέ (81′ Τσούπο Μότινγκ), Λεβαντόφσκι

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τουρέ (61′ Ντα Κόστα), Τούτα (84′ Χρούστιτς), Χιντερέγκερ, Τσάντλερ, Ιλζάνκερ, Σόου, Γιάκιτς, Κόστιτς, Λίντστρεμ (61′ Χάουγκε), Μπόρε (78′ Λάμερς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0