Football Talk

Λιλ - Μαρσέιγ 2-0: Ντέιβιντ «λαμπρός» την οδηγεί! - Τρίτη σερί νίκη για τους λιλουά στη Ligue 1! (video)

Λιλ - Μαρσέιγ 2-0: Ντέιβιντ «λαμπρός» την οδηγεί! - Τρίτη σερί νίκη για τους λιλουά στη Ligue 1! (video)
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ σκόραρε δις απέναντι στη Μαρσέιγ και πώς να χάσει η Λιλ; Οι «λιλουά» επικράτησαν με 2-0 και πέτυχαν με αυτόν τον τρόπο την τρίτη σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ βρήκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά δύο γκολ σε ματς της Ligue 1 και χάρισε μία ακόμα νίκη στη Λιλ, αυτήν τη φορά απέναντι στη Μαρσέιγ!

Η περσινή νικήτρια του τίτλου αρχίζει να βρίσκει τα «πατήματά» της και το έδειξε απέναντι στην ομάδα της Μασσαλίας, παρότι η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους!

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ επιχείρησε το απευθείας φάουλ στο 12ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρίμπιτς!

Η απάντηση των «λιλούα» ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ντέιβιντ έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Μπουράκ Γιλμάζ, αλλά ο «γερόλυκος» της Λιλ έστειλε την μπάλα εκτός εστίας!

Ό,τι δεν κατάφερε, ωστόσο, ο Τούρκος φορ, το πέτυχε ο Ντέιβιντ στο 28’, όταν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να γράψει το 1-0!


Η Μαρσέιγ ανέβασε την απόδοσή της, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει μέσω της μεγάλης ευκαιρίας του Γκέρσον στο 52’. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, παρέδωσε τα «ηνία» του παιχνιδιού στη Λιλ που είχε δοκάρι με τον Τζόναθαν Ικονέ στο 76ο λεπτό. Παράλληλα, όλα έγιναν πιο απλά στο επόμενο λεπτό, όταν ο Τσενγκίζ Ουντέρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Ο ρυθμός του παιχνιδιού «έπεσε», αφού η Λιλ αρκέστηκε στη διαχείριση του προβαδίσματός της, ενώ η Μαρσέιγ με παίκτη λιγότερο δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Μάλιστα, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζόναθαν Ντέιβιντ και πάλι, «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!


ΛΙΛ (Ζοσλέν Γκουρβενέκ): Γκρίμπιτς, Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Μαντάβα (46' Γκούντμουνσον), Ικόνε (90+3' Ρενάτο Σάντσες), Αντρέ, Ονανά (72' Τσέκα), Μπαμπά (72' Γουεά), Ντέιβιντ, Γιλμάζ (88' Γιαζίτσι)

ΜΑΡΣΕΪΓ (Χόρχε Σαμπάολι): Λόπεθ, Σαλιμπά, Μπαλέρντι (90' Γκουεγιέ), Τσαλέτα Τσαρ (46' Καμαρά), Γκεντοζί, Γκέρσον (62' Χαρίτ), Πέρες, Λιρόλα (81' Λουίς Ενρίκε), Ρονγκιέ, Ουντέρ, Ντιένγκ (46' Μίλικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0