Football Talk

Mιλάντ Μοχαμάντι: «Είχαμε δουλέψει την κίνηση με τον Τσούμπερ - χαρούμενος αγωνίστηκε ξανά βασικός!» (video)

Mιλάντ Μοχαμάντι: «Είχαμε δουλέψει την κίνηση με τον Τσούμπερ - χαρούμενος αγωνίστηκε ξανά βασικός!» (video)
Ο Μιλάντ Μοχαμάντι μίλησε στα κανάλια της COSMOTE SPORT TV μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 3-1 επί του Παναιτωλικού!
Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ, στην επικράτησή της με 3-1 επί του Παναιτωλικού, Μιλάντ Μοχαμάντι, στάθηκε στην επιστροφή του σε βασικό σχήμα μετά από δύο μήνες, που συνδυάστηκε με μία ασίστ, η οποία δήλωσε πως ήταν δουλεμένη στην προπόνηση!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ειμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός μετά από σχεδόν δυο μήνες. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε και είχαμε τον έλεγχο. Προσπάθησε ο αντίπαλος να επιστρέψει, όμως κερδίσαμε 1-3 και το αποτέλεσμα είναι καλό», ενώ για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, την κίνησή του και τη σέντρα – ασίστ στον Γκαρσία τόνισε:
«Είναι μία κίνηση στην πλάτη του Τσούμπερ, που δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος που έγινε πράξη ό,τι μας ζητάει ο προπονητής».
 
Παράλληλα, δηλώσεις παραχώρησε και ο σκόρερ του Παναιτωλικού, Νίκος Βέργος. Αναλυτικά ανέφερε:

«Αυτό που μας στοίχησε ήταν το πρώτο 20λεπτο. Δεχόμαστε εύκολα γκολ και εύκολες φάσεις και αντιδρούμε μετά. Το θέμα είναι να αντιδρούμε από το πρώτο λεπτό. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, πρέπει να ενεργούμε καλά από το πρώτο λεπτό. Συνεχίσαμε το παιχνίδι μας, δεν μας ενδιαφέρει ποιο είναι το σκορ. Προσπαθούμε μέχρι τη λήξη να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι καλή τώρα η διακοπή, να δουλέψουμε και να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0