Football Talk

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Οι ψυχωμένοι γηπεδούχοι έριξαν στο... καναβάτσο τον Μέσι και την παρέα του!

Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Οι ψυχωμένοι γηπεδούχοι έριξαν στο... καναβάτσο τον Μέσι και την παρέα του!
Συγκλονιστική εμφάνιση για τη Ρεν, που «σόκαρε» με 2-0 στην έδρα της την Παρί Σεν Ζερμέν! Λαμπόρντε (45’) και Φλαβιέν (46’) οι «χρυσοί» σκόρερς.

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη! Η παρέα των Λιονέλ Μέσι, Κίλιαν Εμπαπέ και Νεϊμάρ έπεσε «θύμα» της ψυχωμένης Ρεν, η οποία και επικράτησε των Παριζιάνων με 2-0!

Η ομάδα του Ποτσετίνο ήταν εκείνη που μπήκε δυνατότερα, με τον Μέσι να εκτελεί στο 30’ το φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκομίς! Οι Παριζιάνοι συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο το σύνολο του Ζενεσιό ευτύχησε να προηγηθεί πρώτο στο 45’!

Ο Τεριέ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Λαμπόρντ πλάσαρε, νικώντας τον Ντοναρούμα για το 1-0. Η Παρί ισορρόπησε το παιχνίδι, έκλεισε τους γηπεδούχους, όμως έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ για να ανοίξει εκείνη πρώτη το σκορ.

Η Ρεν, όμως, δεν έμελλε να σταματήσει εκεί και πέτυχε γκολ με το «καλημέρα» του δεύτερου μέρους. Ο Λαμπόρντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, βρήκε τον Τε κι εκείνος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, που επιβεβαίωσε το τέρμα.

Στο 70’ ο Εμπαπέ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Γκομίς, ωστόσο, το VAR έπειτα από έλεγχο της φάσης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας έτσι ίσως το σημαντικότερο αποτέλεσμα-έκπληξη στην Ευρώπη! Στην 1η θέση παραμένει η Παρί με 24 βαθμούς, ανέβηκε 7η η Ρεν με 12.

Ρεν (Ζενεσιό): Γκομίς, Τραορέ, Ομαρί, Αγουέρο, Μέλινγκ, Μπουριζό (75’ Ασίνιον), Μαρτίν (76’ Σανταμαρία), Ταΐ (87' Ουγκοτσούκου), Σουλεμάνα, Λαμπόρντ, Τεριέρ (75’ Γκιρασί).

Παρί Σεν Ζερμέν (Ποτσετίνο): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Βεράτι (76’ Βαϊνάλντουμ), Γκεγέ (76’ Ερέρα), Ντι Μαρία, Μέσι, Νεϊμάρ (76’ Ικάρντι), Εμπαπέ.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0