Football Talk

Πικέ: «Τρεις ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ»

Πικέ: «Τρεις ώρες να παίζαμε, δεν θα βάζαμε γκολ»

Ξεκάθαρος σχετικά με την εικόνα της Μπαρτσελόνα ήταν ο Ζεράρ Πικέ μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2).

Ως γνήσιος αρχηγός ο Ζεράρ Πικέ μπορεί να υστέρησε στο γήπεδο, όπως και ολόκληρη η Μπαρτσελόνα, εντούτοις δεν έχει μάθει να κρύβει τα λόγια του.

Ο στόπερ της Μπάρτσα μίλησε μετά το αποτυχημένο παιχνίδι στο «Wanda Metropolitana» (0-2) και τόνισε: «θα μπορούσαμε να παίξουμε άλλες τρεις ώρες και να μην είχαμε σκοράρει. Ήταν δύσκολα, υποφέραμε αρκετά».

Ο στόπερ των «μπλαουγκράνα» συνέχισε: «Δεν έχουμε μόνο ένα πρόβλημα, υπάρχουν αρκετά που πρέπει να λύσουμε. Επιμένω, όμως, ότι θα συνέλθουμε. Είναι δύσκολες στιγμές που περνάει το κλαμπ, πρωτόγνωρες. Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξουμε την εικόνα μας».

Σχετικά με το όλο ζήτημα γύρω από τον προπονητή, ο Πικέ δήλωσε: «Λαπόρτα και Κούμαν; Εμείς οι παίκτες μπορούμε να αναμιχθούμε, αλλά λίγα πράγματα μπορούν να επηρεαστούν από εμάς. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Άλλες φορές θα μας βγουν, άλλες φορές όχι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0