Football Talk

Ολυμπιακός: Χωρίς Ονιεκούρου, Εμβιλά στο ντέρμπι - Σκέψεις για 4-4-2

Ολυμπιακός: Χωρίς Ονιεκούρου, Εμβιλά στο ντέρμπι - Σκέψεις για 4-4-2

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χένρι Ονιεκούρου υπέστη θλάση και μαζί με τον Γιαν Εμβιλά έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία για πρώτη φορά βρίσκεται το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες. Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Μετ εμποδίων ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των “αιωνίων” το βράδυ της Κυριακής (3/10, 20.30) στο “Γεώργιος Καραισκάκης”. Ο Χένρι Ονιεκούρου υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός μάχης. Ο Νιγηριανός θα χάσει και τα παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μένει να φανεί τι ακριβές διάστημα της απουσίας του από τη δράση. Παράλληλα όπως αναμενόταν και παρά την έντονη επιθυμία του να αγωνιστεί, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιαν Εμβιλά, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος μετά την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Αντίθετα, στους 24 που έβαλε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, πάντως, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρίσκεται στην τελικά 20αδα.


Από κει και πέρα, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο άπαντες θέλουν να κλείσουν ιδανικά μια απαιτητική εβδομάδα με νίκη απέναντι στον Παναθηναικό και να πάνε στην διακοπή, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη. Η απουσία του Ονιεκούρου θα φέρει στο αρχικό σχήμα κάποιον εκ των Κούντε, Βρουσάι και Ελ Αραμπί με τον τελευταίο να είναι το φαβορί, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα φέρει και αλλαγή στον σχηματισμό, με το 4-3-3 να μετατρέπεται σε 4-4-2 με τον Μαροκινό δίπλα στον φορμαρισμένο Τικίνιο. Την ίδια ώρα, ο Κένι Λαλά έχοντας κερδίζει αρκετούς πόντους με την εμφάνιση του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Έτσι, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τον Βατσλίκ στα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ και στην μεσαία γραμμή οι Μασούρας, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, με τον Ελ Αραμπί δίπλα στον Τικίνιο στην επίθεση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0