Football Talk

Μπράιτον - Άρσεναλ 0-0: Ένα ματς με προσδοκίες, στο απόλυτο «μηδέν»! (video)

Μπράιτον - Άρσεναλ 0-0: Ένα ματς με προσδοκίες, στο απόλυτο «μηδέν»! (video)
Έπαιξε με τη «φωτιά» η Άρσεναλ απέναντι στην Μπράιτον και όταν αποφάσισε να ανεβάσει στροφές ήταν, πλέον, αργά! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με τον τρόπο αυτό, οι «κανονιέρηδες» απέτυχαν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τριών στη Premier League!

Η απουσία του Γκρανίτ Τσάκα στοίχισε περισσότερο από όσο αναμενόταν, καθώς φάνηκε. Η Άρσεναλ εμφανίστηκε «μπλοκαρισμένη» στο Άμεξ απέναντι στην Μπράιτον και ίσως νιώθει... ανακούφιση που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, ειδικά με την εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος!

Οι «γλάροι» ξεκίνησαν με ορμή το πρώτο ημίχρονο και ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, αλλά και περισσότερο, τους «κανονιέρηδες», τόσο με τον Ντάφι στο 23ο λεπτό, όσο και με τους Τροσάρντ και Μοπέ μέχρι το 40ο λεπτό!

Η Άρσεναλ αναλώθηκε σε προσπάθειες από την αριστερή πτέρυγα, με τους Τίρνι και Σμιθ Ρόου, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού για μεγάλο διάστημα τον Μπουκάγιο Σάκα! Το οξύμωρο είναι πως η καλύτερή της φάση στο παιχνίδι ξεκίνησε από τα δικά του πόδια στο 25ο λεπτό, όταν πέρασε τον Μπερν, έβγαλε την μπαλιά προς τον Ομπαμεγιάνκ, αλλά αυτός σημάδεψε με το κεφάλι το αριστερό δοκάρι του Σάντσες, από δύσκολη γωνία!

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Η Άρσεναλ βρήκε προϋποθέσεις για να εκδηλώσει καλές επιθέσεις, αλλά η τελική πάσα αποτέλεσε την «Αχίλλειο πτέρνα» της . Η μοναδική, σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε στο 76ο λεπτό, όταν ο Σμιθ Ρόου πάτησε περιοχή, σούταρε από δύσκολη γωνία και είδε τον τερματοφύλακα της Μπράιτον να απομακρύνει με τα πόδια σε κόρνερ!

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, οι διαμαρτυρίες των παικτών της Μπράιτον για πέναλτι του Γκάμπριελ δεν κρίθηκαν ως δικαιολογημένες και το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ!


ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Γκρέιχαμ Πότερ): Σάντσες, Ντάφι, Ντανκ, Μπερν, Φέλτμαν, Γκρος (84' Μαρτς), Λάλανα, Μοντέ (78' ΜακΑλιστερ), Κουκουρέγια, Τρουσάρ, Μοπέ

ΑΡΣΕΝΑΛ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνι, Πάρτεϊ, Λοκόνγκα, Σάκα (90' Μέιτλαντ-Νάιλς), Έντεργκαρντ (63' Πεπέ), Σμιθ Ρόου, Ομπαμεγιάνγκ (72' Λακαζέτ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0