Football Talk

Μπαρτσελόνα: Δεν προχωράει του Τσάβι, στροφή σε Τεν Χαγκ και στο βάθος… Μαρτίνεθ!

Μπαρτσελόνα: Δεν προχωράει του Τσάβι, στροφή σε Τεν Χαγκ και στο βάθος… Μαρτίνεθ!

Μπορεί ο Ρόναλντ Κούμαν να μην έχει αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, όμως ήδη υπάρχουν… εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα και κυρίως, τα προβλήματα που βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει κάνει την ομάδα να είναι έτοιμη να τον απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία.

Μετά την ήττα με 3-0 από την Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League, Ολλανδός τεχνικός είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει την Βαρκελώνη, όμως θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας για το σημερινό (02/10) ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του.

Το BN Sports σας είχε παρουσιάσει τα πέντε ονόματα που κυριαρχούν στα ισπανικά ρεπορτάζ, με αρκετά από αυτά, μέσα στις τελευταίες μέρες, να απομακρύνονται από επιλογές. Συγκεκριμένα, τα φαβορί τις τελευταίες μέρες, έδειχναν να είναι οι Τσάβι και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ενώ στο κάδρο είχε προστεθεί και ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζοάν Λαπόρτα έβαλε στο… «συρτάρι» τον Τσάβι για την τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου. Ο λόγος είναι πως θεωρεί τον παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα ανέτοιμο για να αναλάβει την ομάδα στην συγκεκριμένη φάση, λόγω των έντονων προβλημάτων και των ελλείψεων στο ρόστερ.

Από την άλλη, τα ίδια δημοσιεύματα λένε, πως ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» θα ήθελε πολύ τον Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ. Ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί πρώτο στόχο για τον Λαπόρτα, ακόμα και αν ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν αναμένεται να φύγει από την Ολλανδία.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν και παραμένει το φαβορί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Τσάβι από τις πρώτες θέσεις της λίστας. Βέβαια, όλα εξαρτιόνται από την στάση του Τεν Χαγκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0