Football Talk

Superleague 1: Να κλείσει την παρένθεση ο Βόλος – Δημιουργεί σερί νικών ο Άρης

Superleague 1: Να κλείσει την παρένθεση ο Βόλος – Δημιουργεί σερί νικών ο Άρης

Η 5η αγωνιστική της Superleague 1 ανοίγει την αυλαία της, με δύο αναμετρήσεις σε Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Όλα έτοιμα για την 5η στροφή της Superleague 1 για τη σεζόν 2021/22. Το πρωτάθλημα μας έχει ήδη προσφέρει αρκετές στιγμές και, γεμάτες θέαμα, αναμετρήσεις, με την συνέχεια να προμηνύεται με τεράστιο ανταγωνισμό. Μετά τις ευρωπαϊκές μάχες των Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει, και ανοίγει την αυλαία του με δύο ιδιαίτερες αναμετρήσεις.

Από τη μία, ο Βόλος ΝΠΣ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικό κίνητρο για να φύγουν με το τρίποντο από το συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη, ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης, με στόχο να δημιουργήσει ένα σερί νικών και να μην επιτρέψει στον Απόλλωνα να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Το πρώτο χρονικά, είναι αυτό του Βόλου με τους Αρκάδες. Η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, με τους Θεσσαλούς να θέλουν να κλείσουν την παρένθεση από την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, οι Βολιώτες έτρεχαν ένα σερί τριών νικών μέχρι το 5-1 της Λεωφόρου και κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Από την άλλη, βέβαια, οι Αρκάδες δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν την αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά από τέσσερις αγώνες, έχουν μόλις δύο βαθμούς και καμία νίκη. Στον Βόλο, ο μοναδικός στόχος για τους παίκτες του Ράσταβατς, είναι το τρίποντο και η άνοδος στην βαθμολογία. Αξιοσημείωτο δε, πως ο Βόλος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Αστέρα (!), με την ομάδα της Τρίπολης να έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όσο για το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (ώρα έναρξης στις 20:30), τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από ένα σερί δύο νικών, κόντρα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος. Χάρη σε αυτά, οι «κίτρινοι» έσβησαν το -6 και έχουν ένα βαθμό αυτή την στιγμή.

Ίδιους πόντους έχει και ο Απόλλων Σμύρνης, όμως χωρίς τα αποτελέσματα του Άρη. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν έχει κερδίσει έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ τον πρώτο της βαθμό, τον πήρε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό. Ο στόχος κόντρα στους Θεσσαλονικείς δεν είναι άλλος από ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Το ζευγάρι τους είναι από τους παλαιότερα στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 80 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι ο πολυνικής στην μεταξύ τους μάχη, με 41 νίκες ενώ ο Απόλλωνας έχει κερδίσει τα 18 από αυτά. Μόλις 21 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0