Football Talk

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με διαιτητή τον Σλοβένο Βίντσιτς που είχε σφυρίξει το ντέρμπι των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ το 2019 στην Τούμπα!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με διαιτητή τον Σλοβένο Βίντσιτς που είχε σφυρίξει το ντέρμπι των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ το 2019 στην Τούμπα!

Ο Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία ορίστηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (3/10) στο Φάληρο.

Τον Σλοβένο Σλάβκο Βίντσιτς όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή (03/10, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμαζ Κλάτσνικ και Αντρζ Κόβασιτς και 4ος ο Σπυρίδων Ζαμπάλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

VAR θα είναι ο Πορτογάλος Φερέιρα και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας).

O 42χρονος Σλοβένος ρέφερι έχει βρεθεί άλλες δύο φορές σε ντέρμπι στην Ελλάδα, αμφότερες στην Τούμπα. Στις 3 Νοεμβρίου του 2019 ήταν στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2 και στις 24 Ιανουαρίου του 2021 διηύθυνε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-2, επίσης για την Super League.

Μάλιστα στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν διαμαρτυρηθεί για τον πολύ μεγάλο χρόνο των καθυστερήσεων (ισοφαρίστηκαν στο 101’ με πέναλτι του Βιεϊρίνια).

Ο 40χρονος ρέφερι συνελήφθη τον Μάιο του 2020 μαζί με άλλους 26 άνδρες και 9 γυναίκες έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθε κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια του πάρτι σε μια βίλα οργίων. Ο Βίνσιτς παραδέχθηκε πως βρισκόταν στο πάρτι, ωστόσο υποστήριξε πως κατέληξε εκεί δίχως να γνωρίζει πως υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0