Football Talk

Ρεκόρ αποβολών ημέρα… Πέμπτη, με 9 κόκκινες κάρτες σε Europa League και Europa Conference League! (video)

Ρεκόρ αποβολών ημέρα… Πέμπτη, με 9 κόκκινες κάρτες σε Europa League και Europa Conference League! (video)

Μία «ιστορική» πρωτιά έκανε την εμφάνισή της στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», ημέρα Πέμπτη (30/10), με τις αναμετρήσεις του Europa League και του Europa Conference League, να προσφέρουν 9 κόκκινες κάρτες, και αμέτρητες ανατροπές!

Ιδιαίτερα σκληρή αποδείχθηκε η 2η αγωνιστική του Europa League, και του Europa Conference League, για όλες τις ομάδες, με τις κόκκινες κάρτες να «χαρίζονται» δίχως δεύτερη σκέψη, και τους διαιτητές των αναμετρήσεων να έχουν περισσότερη δουλειά από όση και οι ίδιοι θα περίμεναν.

Εννέα αποβολές, μόνο σε μία περίπτωση είδαμε δύο σε ένα ενενηντάλεπτο, και επτά «διπλά» σε 9 αναμετρήσεις! Εντυπωσιακό…

Ας δούμε αναλυτικά τις περιπτώσεις:

Europa League:

Νάπολι – Σπαρτάκ Μόσχας 2-3: Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα. Για τους Ιταλούς αποβλήθηκε ο Ρούι στο 34ο λεπτό, ενώ για τη νικήτρια Σπαρτάκ ο Κοφριέζ οκτώ λεπτά πριν το τέλος! Για την ιστορία, το ίδιο συνέβη και με τον προπονητή της Νάπολι, Σπαλέτι, στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, λόγω διαμαρτυριών!

(στο 0.58 του βίντεο)



Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς 1-0: Άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία δεν κατάφερε να «τριτώσει» τις νίκες της για δεύτερη φορά στην σεζόν. Ηττήθηκε από τους γηπεδούχους, μετρά δύο ήττες στο Europa League, και στερείται τον Καμαρά στην επόμενη αναμέτρησή της, απέναντι στην Μπρόντμπι.

(στο 1.40 του βίντεο)



Στουρμ Γκρατς – Άιντχόφεν 1-4: Τεράστια νίκη για τους Ολλανδούς στην έδρα της Στουρμ Γκρατς, με μοναδικό μελανό σημείο την αποβολή του Σανγκαρέ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 89ο λεπτό.

Γκενκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-3: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχαναν με 2-0 στο ημίχρονο, και παρουσιάστηκαν εκνευρισμένοι στην επανάληψη. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο 25άχρονος Ντάνιελ Μουνιόθ, ο οποίος ανέτρεψε τον Πέτκοβιτς, και χάρισε και… τρίτο γκολ στην Ντιναμό!

Λουντογκόρετς – Ερυθρός Αστέρας 0-1: Επρόκειτο σαφώς για μία από τις πιο απρόβλεπτες αναμετρήσεις της βραδιάς. Το «διπλό» του Ερυθρού είναι πολύτιμο, ο Κάνγκα άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη στο 64ο λεπτό, και ο Σισίνιο, με δύο κίτρινες κάρτες σε 25 λεπτά, στέρησε από την ομάδα του την δυνατότητα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις έστω και την ισοπαλία.

Μπράγκα – Μίντιλαντ 3-1: Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει η Μπράγκα, η οποία ανέτρεψε την κατάσταση σε ένα ημίχρονο, παρά το γεγονός πως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αστόχησε σε πέναλτι. Οι Πορτογάλοι ήταν φανερά ανώτεροι, σκόραραν τρεις φορές σε 40 λεπτά, με τον Χόρτα να «εξιλεώνεται» για την αστοχία του, και ευνοήθηκαν από την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ζουνίνιο στο 84ο λεπτό!

Europa Conference League:

Φίτεσε – Ρεν 1-2: Άντεξε και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη η Ρεν, στα πλαίσια του Europa Conference League, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με λιγότερο ποδοσφαιριστή. Ανέτρεψε το σκορ στο δεύτερο μέρος, σε 16 λεπτά, ο Μπαντέ αποβλήθηκε στο 73ο λεπτό, αλλά καμία από τις τρεις εντός εστία τελικές προσπάθειες των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος δεν «νίκησαν» τον Γκομίς!

Αλασκέρτ – Ελσίνκι 2-4: Αφήσαμε για το τέλος πιθανώς το πιο απρόβλεπτο ματς της βραδιάς, το οποίο προσέφερε έξι γκολ, μία αποβολή, και δύο τέρματα σε 120 δευτερόλεπτα, στο 93ο και το 94ο λεπτό αντίστοιχα! Αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Γκριγκοριάν στο 36ο λεπτό, πανηγύρισε ένα μήνα μετά, σε όλες τις διοργανώσεις, το Ελσίνκι!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0