Football Talk

ΑΕΚ: Τα ελληνικά του Τσούμπερ, το μικρό-πρόβλημα με Τζαβέλλα και οι αλλαγές του Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Τα ελληνικά του Τσούμπερ, το μικρό-πρόβλημα με Τζαβέλλα και οι αλλαγές του Μιλόγεβιτς
Την ίδια στιγμή που ο Στίβεν Τσούμπερ δείχνει ότι ήρθε για να μείνει ξεκινώντας και μαθήματα ελληνικών, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Αγρίνιο έχοντας αλλαγές στην 11άδα της

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ο Στίβεν Τσούμπερ ήρθε στην ΑΕΚ και από την πρώτη στιγμή «κούμπωσε» με την ομάδα. Αυτό συνέβη όχι μόνο εξαιτίας της μεγάλης του ποδοσφαιρικής ποιότητας, αλλά και του χαρακτήρα του. Ο Ελβετός δείχνει σεβασμό στην ΑΕΚ και τη χώρα μας, έχοντας ως πρώτο δείγμα αυτού την απαίτησή του να γράφεται το όνομά του στη φανέλα του στα ελληνικά «ως ένδειξη σεβασμού στη χώρα που με φιλοξενεί». Το ότι ήρθε για να μείνει ο Τσούμπερ και όχι να δει την ΑΕΚ ως… σκαλοπάτι, φαίνεται και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: Εχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να του βρουν τον κατάλληλο δάσκαλο ώστε να ξεκινήσει μαθήματα της ελληνικής γλώσσας! Ηδη ο Τσούμπερ προσπαθεί και έχει μάθει κάποιες ελληνικές λέξεις, όμως θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του για να έχει πιο εύκολη καθημερινότητα στη χώρα μας.

Το μικροπρόβλημα του Τζαβέλλα και η δοκιμή

Την ίδια στιγμή που ο Τσούμπερ ετοιμάζεται για μαθήματα ελληνικών, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής (3/10) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην 11άδα, όπως έδειξε ο Μιλόγεβιτς στις προπονήσεις. Ο Μοχαμάντι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του Χατζισαφί. Επιπλέον, ο Σβάρνας αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή (3/10) στα στόπερ καθώς ο Τζαβέλλας έχει ένα μικρό τραυματισμό στο δάχτυλο, από το ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Αλλαγή θα έχουμε και στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Μάνταλο να δοκιμάζεται με τους βασικούς ως 10άρι στη θέση του Γέβτιτς. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες δοκιμές ως φαβορί αυτή τη στιγμή να ξεκινήσουν στο Αγρίνιο είναι οι Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Σβάρνας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ και Αραούχο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0