Football Talk

Πήρε εξιτήριο ο Πελέ και ξεκινά χημειοθεραπεία (video)

Πήρε εξιτήριο ο Πελέ και ξεκινά χημειοθεραπεία (video)

Ο Πελέ πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο και ξεκινάει άμεσα χημειοθεραπεία.

Οι θεράποντες ιατροί του «Albert Einstein» στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο μύθος του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, Πελέ, ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή (1/10) ότι του δόθηκε εξιτήριο.

Ο Πελέ, το «Μαύρο Διαμάντι» που σε λίγες εβδομάδες (23/10) κλείνει τα 81, υποβλήθηκε στην επέμβαση στις 4 Σεπτεμβρίου. Ήταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου τις επόμενες ημέρες, αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Ιστορία που έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Κύπελλα, υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία, Covid-19, και έκτοτε έχει κάνει λίγες περιττές εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος. Πλέον επέστρεψε στην οικία του ενώ άμεσα θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία.

 



Με ανάρτηση του ο Πελέ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο για την στήριξη τους λέγοντας: «Όταν το μονοπάτι είναι δύσκολο, γιορτάστε κάθε βήμα του ταξιδιού. Επικεντρωθείτε στην ευτυχία σας. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορώ να πηδήξω άλλο, αλλά τις τελευταίες μέρες, γρονθοκοπούσα τον αέρα περισσότερες φορές από το συνηθισμένο. Είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι. Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα του νοσοκομείου Albert Einstein, που έκανε τη διαμονή μου ευχάριστη, με μια ανθρώπινη και πολύ στοργική υποδοχή. Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς, που από μακριά, κάνετε τη ζωή μου πλήρη με τόσα μηνύματα αγάπης».

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0