Football Talk

ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα του Μιλόγεβιτς στον Γκαρσία και τα υπόλοιπα τετ α τετ

ΑΕΚ: Τα ιδιαίτερα του Μιλόγεβιτς στον Γκαρσία και τα υπόλοιπα τετ α τετ

Τι προσπαθούν να πετύχουν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι συνεργάτες του και τα στελέχη της ΑΕΚ μέσα από καθημερινές προσωπικές συζητήσεις που έχουν με τους ποδοσφαιριστές.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα, μα κυρίως μετά την κάκιστη εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του προσπαθούν να προχωρήσουν παρακάτω, ώστε στα επόμενα ματς να παρουσιάσει η ομάδα ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να έρθουν νίκες.

Αυτό που παρατήρησε κανείς στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός ότι πολλοί παίκτες δεν ακολούθησαν τις τακτικές οδηγίες που έπρεπε. Το χειρότερο είναι πως πολλοί έπαιζαν ως… μονάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι για την ομάδα. Αυτό επιβάλλεται να αλλάξει στη συνέχεια. Και για να αλλάξει χρειάζεται ομαδική προσπάθεια.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει «μαθήματα» με τους ποδοσφαιριστές, τόσο μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που γίνονται στις προπονήσεις, όσο και μετά το τέλος του προγράμματος, μέσα από ιδιωτικές συζητήσεις. Στη χθεσινή προπόνηση (29/9) για παράδειγμα ο προπονητής μίλησε τον Λιβάι Γκαρσία και για περίπου 10 λεπτά του έδινε οδηγίες.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν πάει στα αποδυτήρια και ο Μιλόγεβιτς είχε πιάσει τον Λιβάι κάνοντάς του ιδιαίτερα τακτικά μαθήματα. Σε τακτικό επίπεδο ο προπονητής δεν είναι ευχαριστημένος από τον Γκαρσία και μέσα από συζητήσεις μαζί του προσπαθεί να το αλλάξει. Μετά το τετ α τετ που είχε Μιλόγεβιτς και Λιβάι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και χαμογελώντας αμφότεροι. Καλό σημάδι…

Από εκεί και πέρα υπήρξαν κι άλλα τετ α τετ χθες. Ο Κονέ συζήτησε αρκετά λεπτά με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, αλλά και τον Λε Ταλέκ, ενώ ο Γιάννης Παπαδημητρίου για περίπου 10 λεπτά μίλησε με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Τετ α τετ είχε και ο βοηθός του Μιλόγεβιτς, Νίκος Παναγιωτάρας με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο προπονητής, οι συνεργάτες του, αλλά και τα στελέχη της ΑΕΚ έχουν αυξήσει στις προσωπικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές σε μία προσπάθειά τους να τους ανεβάσουν το ηθικό, να τους «δέσουν» περισσότερο με το σύνολο και  με ξεκάθαρο στόχο να τους βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αν θα τα καταφέρουν θα αρχίσουμε να το βλέπουμε από την Κυριακή (3/10) στο Αγρίνιο και το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό που έρχεται… 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0