Football Talk

Νέο ηχηρό μήνυμα των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου κατά της UEFA

Νέο ηχηρό μήνυμα των οπαδών της Μπάγερν Μονάχου κατά της UEFA

Συχνά-πυκνά οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου προκαλούν αίσθηση με τα πανό τους. Το παιχνίδι κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Τον δικό τους τρόπο αντίδρασης κατά τις τροποποιήσεις στο σύστημα διεξαγωγής του Champions League εξέφρασαν εκ νέου οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου. Κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου (5-0) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ένα πανό αναρτήθηκε από τους φίλους των Βαυαρών.

Οι φανατικοί οπαδοί της Μπάγερν βρίσκονται στο νότιο πέταλο της «Allianz Arena» και έδειξαν ξεκάθαρα ότι αντιτίθενται στις όποιες σκέψεις της UEFA περί αλλαγών στο Champions League. Στο πανό το οποίο ανάρτησαν μπροστά στην κερκίδα αναγράφεται «στοπ στις τροποποιήσεις του Champions League - ποδόσφαιρο για εκατομμύρια οπαδούς, όχι για δισεκατομμύρια ευρώ».

FCB_1.jpg

Κατά το παρελθόν οι υποστηρικτές της πρωταθλήτριας Γερμανίας έχουν εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά τους για αρκετά κοινωνικά και αθλητικά ζητήματα, ακόμα και για τους «πτωχευμένους» Έλληνες.

ELLADAAAAAA.jpg

Μεταξύ άλλων έχουν αναρτήσει πανό για την κατάργηση των αγώνων της Δευτέρας (κάτι που πέτυχαν οι οπαδοί στην Bundesliga), κατά του ναζισμού και του ρατσισμού, όπως και το κόστος των εισιτηρίων, βλέπε το ταξίδι στο Λίβερπουλ.

NAZISSSSSSS.jpg

LIVER.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0