Football Talk

Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Όταν έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα σου, πάντα έχεις μία ευκαιρία»! (video)

Σόλσκιερ για Ρονάλντο: «Όταν έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα σου, πάντα έχεις μία ευκαιρία»! (video)

Ευτυχισμένος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφερόμενος και στον παράγοντα έδρα που… έπαιξε τον ρόλο του!

Με ένα πλατύ χαμόγελο και μία μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης, παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής του Champions League ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό, και να δίνει ένα πολύτιμο τρίποντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ.

Ακολούθησαν μοναδικές στιγμές και έξαλλοι πανηγυρισμοί, με το Νορβηγό να δηλώνει πως η ύπαρξη του Ρονάλντο στις τάξεις της ομάδας, δεδομένα αυξάνει τις πιθανότητες νίκης, ακόμη και σε αυτά τα χρονικά σημεία, επισημαίνοντας πάντως και το Όλντ Τράφορντ, και την συμβολή του στην ανατροπή των «κόκκινων διαβόλων».

Αναλυτικά, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε:

«Αυτό συμβαίνει στο ‘Ολντ Τράφορντ. Έχει γίνει στο παρελθόν, το είδαμε και σήμερα. Ήμασταν και τυχεροί στο τέλος. Είναι δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις. Δεν έχουν χάσει κανένα ματς από τον τελικό του Europa League. Δεν είναι εύκολο να τους κερδίσεις. Πρέπει να τους πιέσεις.

Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Το είδαμε. Αλλά όταν έχει τον Κριστιάνο στο ρόστερ σου, πάντα έχεις μία ευκαιρία. Μπαίνει μέσα, έχει απίστευτη επίδραση, και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Επιδρά θετικά σε όλους. Στους συμπαίκτες του, στο κοινό, στην ομάδα.

Είναι μία τεράστια νίκη για όλους. Να κερδίζεις σε αυτή την φάση με αυτόν τον τρόπο. Είναι υπέροχο. Στρέφουμε την προσοχή μας στην Αταλάντα, είναι δύσκολο ματς, αλλά έτσι είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Προέχει όμως το ματς απέναντι στην Έβερτον»!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0