Football Talk

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: Λύτρωσε τους «κόκκινους διαβόλους» ο κορυφαίος όλων των εποχών Κριστιάνο! (video)

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: Λύτρωσε τους «κόκκινους διαβόλους» ο κορυφαίος όλων των εποχών Κριστιάνο! (video)
Στο... παρά πέντε σώθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του ματς, επικρατώντας έτσι 2-1 της Βιγιαρεάλ.
Σχετικά Άρθρα

Αν και έδειξε ένα κακό πρόσωπο κατά την περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Βιγιαρεάλ στη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League. Λυτρωτής των «κόκκινων διαβόλων» ήταν για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις.

Η Βιγιαρεάλ πάτησε πολύ καλά στα πόδια της, μπαίνοντας φουριόζα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και σημειώνοντας τρεις συνεχόμενες επικίνδυνες φάσεις! Η πρώτη ήρθε στο 7ο λεπτό με τον Νταντζούμα υποδέχτηκε μια σέντρα ακριβείας μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ και εξαπέλυσε ένα έξοχο σουτ προς το κέντρο της εστίας. Εκεί όμως βρισκόταν ο Ντε Χέα σε θέση ετοιμότητας και σταμάτησε την μπάλα με μια απίστευτη απόκρουση.

Δέκα λεπτά αργότερα (17’) ο Αλκάθερ χτύπησε ξανά την πόρτα του Ισπανού κίπερ, πιάνοντας την κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Εκείνος όμως έδειξε τα φοβερά αντανακλαστικά του και κάνει μια απίστευτη απόκρουση για να σταματήσει την μπάλα προτού πάει στα δίχτυα, στέλνοντάς την σε κόρνερ.

Στη συνέχεια, στο 31’, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση έπειτα από λάθος του Βαράν και θέλησαν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο! Συγκεκριμένα ο Αλκάθερ έκλεψε την μπάλα και έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά εκείνη πέρασε εν τέλει άουτ.

Σημαντικότερη στιγμή για τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο 45λεπτο – από τις λίγες – σημειώθηκε στο 39’ με πρωταγωνιστή… τον γνωστό ύποπτο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινήθηκε ωραία στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε το σουτ, έπειτα από την ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες, ωστόσο αυτό ήταν αρκετά αδύναμο και ο Ρούλι απέκρουσε με ευκολία.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ βρήκε το γκολ που έψαξε ουκ ολίγες φορές νωρίτερα, με σκόρερ ίσως τον πιο επικίνδυνό της παίκτη! Συγκεκριμένα οι παίκτες του Έμερι αναπτύχθηκαν ωραία στο 53’, με τον Ντανζούμε να κάνει το γύρισμα στον Αλκάθερ κι εκείνον με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ δεν άργησε όμως να έρθει! Μάλιστα οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάστηκαν μόλις 7 λεπτά (60’) προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Τέλες να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή – έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες – και με εκπληκτικό τρόπο έγραψε το 1-1!

Κι ενώ φαινομενικά τα ματς θα έληγε εκεί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να αποδείξει το αντίθετο! Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+5) ο «CR7», έπειτα από σέντρα του Φρεντ, έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ. Εκείνος έκανε το γύρισμα προς τον Πορτογάλο, αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τον θρίαμβο στην ομάδα του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Νταλότ, Τέλες, Βαράν, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (75’ Καβάνι), Σάντσο (75’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Αλμπιόλ (73’ Μαντί), Πάου Τόρες, Φόιθ, Μορένο (73’ Πένια), Παρέχο, Κάπουε, Τρινγκέρος (61’ Εστουπινιάν), Πίνο (73’ Γκόμεθ), Νταντζούμα, Αλκάθερ (58’ Ντιά)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0