Football Talk

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Μαρτίνς ενόψει Φενέρμπαχτσε και το… ερωτηματικό

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές Μαρτίνς ενόψει Φενέρμπαχτσε και το… ερωτηματικό

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν και την τελευταία προπόνηση ενόψει Φενέρμπαχτσε και μετρούν αντίστροφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σχετικά Άρθρα

Προετοιμασμένος και έτοιμος για το δύο στα δύο είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν και την τελευταία προπόνηση στο Ρέντη πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο Σουκρού Σαράτσογλου και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει (σχεδόν) στην εντεκάδα που θα παρατάξει.

Οι επιλογές του δεν θα διαφέρουν και πολύ από τα προηγούμενα ματς, με την κατάσταση του Γιαν Εμβιλά, να κρίνει το… ερωτηματικό. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος χαφ μπήκε στην αποστολή για τον ευρωπαϊκό αγώνα, όμως τα πάντα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έδειξε πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι και αναμένεται να επιλέξει τον Τόμας Βατσλίκ για το τέρμα αλλά και τους Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη και Σισέ για την άμυνα. Στον άξονα δημιουργείται το μεγάλο δίλλημα, όπου οι Μαντί Καμαρά και Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι οι σίγουροι.

Από εκεί και πέρα, ή θα αγωνιστεί ο Κουντέ ή ο Αγκιμπού Καμαρά, με τον πρώτο να σημαίνει το σύστημα θα είναι 4-3-3 και στον δεύτερο, πως θα είναι 4-2-3-1. Στην επίθεση, ο Γιώργος Μασούρας θα βρίσκεται στο ένα άκρο, ο Χένρι Ονιεκούρου στο άλλο και ο Τικίνιο στην κορυφή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0