Football Talk

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον δανεισμό του Αθανασιάδη στη Σέριφ

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον δανεισμό του Αθανασιάδη στη Σέριφ
 Η οψιόν που ήταν να μπει και τελικώς δεν μπήκε, οι εμφανίσεις του στο Champions League και όλα στο «χέρι» της ΑΕΚ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η Σέριφ Τιρασπόλ κατάφερε να κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει γι’ αυτή. Πρώτα ήρθε η πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους ομίλους του Champions League, μετά ήρθε η νίκη επί της Σαχτάρ στην πρεμιέρα και χθες βράδυ το τεράστιο «μπαμ» μέσα στο Μπερναμπέου κερδίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο σπίτι της. Πρόσωπο των ημερών ο Γιώργος Αθανασιάδης πραγματοποιώντας (και) χθες συγκλονιστική εμφάνιση.  Ως γνωστόν η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει δανεικό τον Έλληνα τερματοφύλακα στη Σέριφ. Επειδή όμως στο μέλλον θα βρούμε μπροστά μας αυτή την ιστορία με τον δανεισμό του, πάμε να δούμε από τώρα τι ακριβώς ισχύει…

Σε πρώτη φάση να τονίσουμε πως ο Αθανασιάδης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2023. Το καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Σέριφ, η οποία δεν έχει οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν! Άρα δεν έχει και τον πρώτο λόγο για το μέλλον του παίκτη. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι ο Αθανασιάδης θα γυρίσει στην Αθήνα μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τους Μολδαβούς, θα συζητήσει με την ΑΕΚ και θα πάρουν από κοινού μία απόφαση ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να ζητάει από τη Σέριφ το περασμένο καλοκαίρι να μπει οψιόν αγοράς ένα μεγάλο ποσό. Οι Μολδαβοί δεν το δέχθηκαν κι έτσι οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν να τα ξαναπούν μόλις τελειώσει η σεζόν 2021-22.

«Καθαρά» στο χέρι της ΑΕΚ είναι λοιπόν η περίπτωση του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος με τις φανταστικές εμφανίσεις που κάνει στο Champions League όπως είναι φυσικό έχει εκτοξεύσει την τιμή του. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0