Football Talk

Champions League, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0: Κόλλησαν οι «νερατζούρι» στην Ουκρανία (video)

Champions League, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0: Κόλλησαν οι «νερατζούρι» στην Ουκρανία (video)

Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε, η Ίντερ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έμεινε στο 0-0 στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον 4ο όμιλο του Champions League.

Δυσκολότερο από όσο φαινόταν, ήταν το έργο της Ίντερ μέσα στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν κατάφερε να λυγίσει τους γηπεδούχους και έμειναν με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και με έναν πόντο γενικότερα στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της. Συμπαγής άμυνα και έτοιμη για κάθε ευκαιρία αντεπίθεσης. Από την άλλη, η Ίντερ έπεσε στην «παγίδα» των γηπεδούχων και δεν έκανε ορθόδοξες κινήσεις, με συνέπεια να μην έχει και πολλές τελικές.

Ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο, ήταν ισορροπημένο και από τις δύο πλευρές, με πολύ λίγες τελικές προσπάθειες. Βέβαια, αν κάποιος έπρεπε να προηγείται, αυτή ήταν η Ίντερ. Και μάλιστα, είχε δύο φορές αυτή την ευκαιρία.

Η πρώτη, ήταν στο 13ο λεπτό, με τον Νικολό Μπαρέλα. Ο Ιταλός χαφ πήρε τη μπάλα από τα πλάγια, μπήκε προς τα μέσα και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των Ουκρανών. Βέβαια, δεν ήταν και η μοναδική μεγάλη φάση του πρώτου μέρους.

Ο Έντιν Τζέκο θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους «νερατζούρι» αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απίστευτη ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Βόσνιος φορ βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ, αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Έτσι ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος.

Βέβαια, άπαντες πάγωσαν με τον σοβαρό τραυματισμό του Τραορέ, στις αρχές του ημιχρόνου, με τον νεαρό άσο της Σαχτάρ να αποχωρεί με πρόβλημα στο γόνατο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ένιωσαν αρκετή πίεση από την Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν άφησαν περιθώρια στους Ουκρανούς.

Οι επιθέσεις διαδεχόταν η μία την άλλη, χωρίς να υπάρχει κάποια πολύ μεγάλη φάση. Ωστόσο, έπρεπε να φτάσουμε προς το τέλος του αγώνα, για να αγγίξει το 1-0 η Ίντερ. Συγκεκριμένα, ο Πιάτοφ έδειξε την τεράστια κλάση του και φώναξε ξανά παρών.

Αρχικά, ο Τσαλχάνογλου έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στο 85ο λεπτό αλλά ο Ουκρανός πορτιέρο απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο διεθνής άσος σταμάτησε και την δυνατή κεφαλιά του Ντε Φράι, διατηρώντας το 0-0.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, το οποίο δεν σύμφερε καμία από τις δύο ομάδες και ειδικότερα την Ίντερ, η οποία έμεινε με έναν βαθμό και κάτω από Ρεάλ Μαδρίτης και Σερίφ Τίρασπολ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ (αγώνες, βαθμοί, γκολ)

1. Σέριφ Τιρασπόλ 1 3 (2-0)

2. Ρεάλ Μαδρίτης 1 3 (1-0)

3. Ίντερ 2 1 (0-1)

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ 2 1 (0-2)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (19/10)

Ίντερ – Σερίφ Τίρασπολ (22:00)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0