Football Talk

Champions League: Συναντιούνται μετά από εννιά χρόνια Γιουβέντους και Τσέλσι – ψάχνει την πρώτη της νίκη η Γιουνάιτεντ μετά το «σοκ» της πρεμιέρας!

Champions League: Συναντιούνται μετά από εννιά χρόνια Γιουβέντους και Τσέλσι – ψάχνει την πρώτη της νίκη η Γιουνάιτεντ μετά το «σοκ» της πρεμιέρας!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής του ChampionsLeague, με το ματς της Γιουβέντους απέναντι στην Τσέλσι να ξεχωρίζει, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, μετά από εννέα χρόνια, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να πάρει από την Βιγιαρεάλ μία… ρεβάνς, για τον χαμένο τελικό του EuropaLeague, πριν από μερικούς μήνες!

Ένα ματς διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καλείται να φέρει εις πέρας ο Τόμας Τούχελ, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Τσέλσι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, στην 6η αγωνιστική της PremierLeague.

Οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις επί εποχής του έμπειρου Γερμανού προπονητή τους, ηττήθηκαν πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (0-1), και πλέον επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι στην Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι!

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά από εννέα χρόνια, και μόλις την δεύτερη την τελευταία δεκαετία, με το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους να λαμβάνει χώρα το 2012, όποτε η Τσέλσι κατέκτησε το ChampionsLeague, λίγους μήνες αργότερα!

Η Γιουβέντους είχε επικρατήσει τότε, στο Τορίνο με 3-0, ενώ την δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνει να επανέρχεται σε καλή κατάσταση, μετά από το τραγικό ξεκίνημα ενός μήνα στην SerieA.  

Επιστρέφει ο Ρομέλου Λουκάκου στην Ιταλία, ταξιδεύει για πρώτη φορά στο  Τορίνο ο Τόμας Τούχελ και τίθεται αντιμέτωπος με τους «μπιανκονέρι», με τον Ενγκολό Καντέ να αποτελεί λόγω κορονοϊού την ηχηρότερη απουσία της αναμέτρησης.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-CHELSEA-b677023fc7a9db822ca7fa3ea9ba05be.jpg

Την ίδια ώρα, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούν την πρώτη τους επικράτηση στο ChampionsLeague, μετά τις οδυνηρές ήττες που υπέστησαν από την Μπάγερν Μονάχου (0-3) και Γιανγκ Μπόις (2-1).

Σημαντικότερη είδηση για τους «μπλαουγκράνα» αποτελεί η επιστροφή του Άνσου Φατί στην ευρωπαϊκή αποστολή τους,  μετά το γκολ του απέναντι στην Λεβάντε, ύστερα από 11 μήνες, απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Απεναντίας, στο ματς του 6ου ομίλου των «κόκκινων διαβόλων» το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιθυμεί να ανακάμψει αγωνιστικά, και να συνδυάσει το ρεκόρ συμμετοχών του Κριστιάνο Ρονάλντο, με την πρώτη της φετινή επικράτηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πορτογάλος θα φτάσει τα 178 παιχνίδια στο ChampionsLeague, και αν αμφότεροι στόχοι στεφθούν από επιτυχία, η Γιουνάιτεντ θα πάρει και μία άτυπη ρεβάνς από τον Ουνάι Έμερι και την Βιγιαρεάλ, για την ήττα πριν από λίγους μήνες, στα πέναλτι, στον εντυπωσιακό τελικό του EuropaLeague.

FADcPHIVEA0ZEmI.jpg

Αναλυτικά οι αγώνες:

Αταλάντα – Γιανγκ Μπόις (19:45)

Ζενίτ – Μάλμε  (19:45)

Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη (22:00)

Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ (22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Κιέβου (22:00)

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (22:00)

Σάλτσμπουργκ – Λιλ (22:00)

Βαθμολογία ομίλων:

5ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου 1 3 (3-0)

Μπενφίκα 1 1 (0-0)

Ντινάμο Κιέβου 1 1 (0-0)

Μπαρτσελόνα 1 0 (0-3)

6ος όμιλος

Γιανγκ Μπόις 1 3 (2-1)

Αταλάντα 1 1 (2-2)

Βιγιαρεάλ 1 1 (2-2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 0 (1-2)

7ος όμιλος

Σάλτσμπουργκ 1 1 (1-1)

Σεβίλλη 1 1 (1-1)

Λιλ 1 1 (0-0)

Βόλφσμπουργκ 1 1 (0-0)

8ος όμιλος

Γιουβέντους 1 3 (3-0)

Τσέλσι 1 3 (1-0)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1 0 (0-1)

Μάλμε 1 0 (0-3)


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0