Football Talk

«Τι θα έλεγες να έρθεις σε εμάς;» θα μπορούσε να είναι η κουβέντα του Κλοπ με τον Τόνεϊ!

«Τι θα έλεγες να έρθεις σε εμάς;» θα μπορούσε να είναι η κουβέντα του Κλοπ με τον Τόνεϊ!
Μπορεί μία φωτογραφία να δημιουργήσει μία ολόκληρη ιστορία για τις αγγλικές εφημερίδες; Η απάντηση είναι πολύ απλά ναι!

Η συζήτηση που είχαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Brentford community stadium ο Γιούργκεν Κλοπ και ο σέντερ φορ των γηπεδούχων Τόνεϊ πυροδότησε πολλές φήμες στο νησί για πιθανό ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον νεαρό επιθετικό!

Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο, το απόγευμα του Σαββάτου, με την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ να βάζει δύσκολα στην Λίβερπουλ, παίρνοντας  στο τέλος της βραδιάς έναν πολύτιμο πόντο! Το τελικό 3-3 ήρθε μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση όλης της ομάδας των Bees που είχαν όμως ως αιχμή του δόρατος τον 25χρονο επιθετικό!

Η εξέλιξη της καριέρας του μετά από τους έξι του δανεισμούς που είχε ως ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή έπειτα από την απόκτηση του από την Πίτερμπρο! Εκεί μπόρεσε να βρει την ηρεμία του και να αναδείξει όλο το ταλέντο του για να έρθει και να τον αγοράσει ως αντικαταστάτη του Γουότκινς η Μπρέντφορντ το περασμένο καλοκαίρι. 

Τα 35 γκολ που έβαλε και οι ασίστ που έδωσε βοήθησαν την ομάδα να ανέβει κατηγορία για πρώτη φορά, στην ιστορία της στην Premier league και ουσιαστικά να επιστρέψει από το 1947 στα μεγάλα σαλόνια!

Το στυλ παιχνιδιού του, θα ταίριαζε πάρα πολύ στην Λίβερπουλ και υπάρχουν ήδη κάποιοι όπως ο παλιός σέντερφόρ των reds Τζον Όλντριτζ που μέσω άρθρου στην εφημερίδα Liverpool Echo ζητάει από τον Κλοπ να σκεφτεί την περίπτωση του να αποκτηθεί ένας τέτοιος επιθετικός για την Λίβερπουλ!

Κανείς δεν έμαθε τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ και ο νεαρός επιθετικός της Μπρέντφορντ. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πάντως το να υπάρξει πραγματική κίνηση από πλευράς των πρωταθλητών του 2020 για τον Τόνεϊ αφού αλήθεια είναι πως το ποδοσφαιρικό στυλ του ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που πρεσβεύει η Λίβερπουλ επί Κλοπ!


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0