Football Talk

Λάτσιο - Ρόμα 3-2: Οι «λατσιάλι» το αφεντικό στο Ολίμπικο και τη Ρώμη! (video)

Λάτσιο - Ρόμα 3-2: Οι «λατσιάλι» το αφεντικό στο Ολίμπικο και τη Ρώμη! (video)
Η Λάτσιο επικράτησε της Ρόμα με 3-2 στο Ολίμπικο, έγινε το... αφεντικό της πόλης, υποχρέωσε την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στη δεύτερή της ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται, πλέον, μόλις έναν βαθμό πίσω της στο κυνήγι της τέταρτης θέσης!

Με μία μεστή εμφάνιση, η Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε με 3-2 της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και έβαψε «γαλάζιο» το ντέρμπι του Ολίμπικο! Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους «λατσιάλι» οι Ιμόμπιλε και Άντερσον, αφού ο πρώτος μοίρασε δύο ασίστ, ενώ ο δεύτερος έδωσε μία ασίστ και βρήκε και δίχτυα στο 63ο λεπτό!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Λάτσιο, αφού με μία σέντρα πάρε-βάλε του Άντερσον, ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς πρόλαβε την έξοδο του Ρουί Πατρίσιο και έγραψε το 1-0 με κεφαλιά!



Η τρομερή εκκίνηση των «λατσιάλι» στο Ολίμπικο δεν σταμάτησε στο 1-0, αφού εννέα λεπτά μετά το γκολ του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, ο Ιμόμπιλε έφυγε στην αντεπίθεση, «έσπασε» την μπάλα στον Πέδρο και αυτός με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-0!



Με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να δείχνει πως δεν θα αλλάξει, μία εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Βερετούτ φάνηκε αρκετή για τη Ρόμα, ώστε να μειώσει σε 2-1 απέναντι στη Λάτσιο με την κεφαλιά του Ιμπάνιες στο 41ο λεπτό και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού!


Το «σοκ» του 2-1 το ξεπέρασε εύκολα η ομάδα του Σάρι, όταν στο 63ο λεπτό, οι δύο MVP, Άντερσον και Ιμόμπιλε, συνδυάστηκαν, για να ανεβάσει ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα!

Η Ρόμα προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 69ο λεπτό, όταν ο Ζορντάν Βερετούτ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το κερδισμένο πέναλτι της Λάτσιο και έγραψε το 3-2!

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το σκορ της αναμέτρησης δεν άλλαξε, δίνοντας μία σπουδαία νίκη ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι!



ΛΑΤΣΙΟ (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Λέιβα (61΄Κατάλντι), Αλμπέρτο (66΄ Άκπρο), Πέδρο, Άντερσον, Ιμόμπιλε (90΄ Μουρίκι)

ΡΟΜΑ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρουί Πατρίσιο, Βίνα (81΄Σμόλινγκ), Ιμπάνιεζ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ (81΄Ζαλέφσκι), Βερετού, Κριστάντε, Μικιταριάν, Ζανιόλο (77΄Πέρεθ), Ελ Σαράουϊ (64΄Σομουρόντοφ), Έιμπραχαμ

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0