Football Talk

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με τον Φατί να σκοράρει 10 μήνες μετά!

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 3-0: Επέστρεψε στις νίκες με τον Φατί να σκοράρει 10 μήνες μετά!
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδύασε την επιστροφή του Άνσου Φατί στους αγωνιστικούς χώρους η Μπαρτσελόνα, η οποία πανηγύρισε μία εύκολη επικράτηση επί της Λεβάντε με 3-0 και είδε το νεαρό Ισπανό ποδοσφαιριστή της να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες!
Σχετικά Άρθρα

Μία τελείως διαφορετική Μπαρτσελόνα, από αυτήν που έκανε την εμφάνισή της απέναντι την Κάντιθ, παρουσιάστηκε στο Καμπ Νόου στην 7η αγωνιστική της LaLigaγια τους «μπλαουγκράνα», με τους Καταλανούς να επικρατούν με 3-0, αλλά να κρατούν την επιστροφή του Άνσου Φατί, περισσότερο και από τους τρεις βαθμούς της νίκης…

Μία επιστροφή που χαρακτηρίζεται ιδανική. Ο Άνσου Φατί βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μετά τον Οκτώβριο του 2020 και στο 90ο λεπτό των καθυστερήσεων «υπέγραψε» την ευρεία νίκη επί της Λεβάντε, σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του και το πρώτο στο δεύτερο μέρος.

Νωρίτερα, στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, η Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει δις σε οκτώ λεπτά και είχε θέσει τις βάσεις για τη νίκη της από το πρώτο κιόλας τέταρτο. Ο Ντεπάι άνοιξε το σκορ στο 8’ από το σημείο του πέναλτι, ενώ έξι λεπτά μετά η ασίστ του Ντεστ μετουσιώθηκε σε γκολ από τον 31άχρονο Ντε Γιονγκ.

Το κερασάκι στην τούρτα τέθηκε από τον Άνσου Φατί και οι Καταλανοί ανέβηκαν την δεδομένη χρονική στιγμή στην 5η θέση, με πέντε βαθμούς να τους «χωρίζουν» από την πρώτη θέση και από την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (81’ Αραούχο), Πικέ, Γκαρθία, Ντεστ (89’ Λενγκλέτ), Μπουσκέτς, Νίκο, Γκάβι (81’ Ντεμίρ),  Κουτίνιο (59’ Πούιγκ), Ντεπάι, Ντε Γιονγκ (81’ Φατί)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντες, Μιραμόν, Ποστίγκο, Μουστάφι (77’ Πιερ), Κλερκ, Μελέρο, Ραντόγια (55’ Πορτέρο), Πεπέλου (69’ Βούσκεβιτς), Ντε Φρούτος (69’ Καντέρο), Γκόμεθ (55’ Μοράλες), Μάρτι

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0