Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβτς: «Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες - Είμαστε ο Παναθηναϊκός» (video)

Ιβάν Γιοβάνοβτς: «Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες - Είμαστε ο Παναθηναϊκός» (video)

Μετά το εμφατικό 5-1 του Παναθηναϊκού, επί του Βόλου στο Απόστολος Νικολαΐδης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις καθιερωμένες δηλώσεις ήταν εμφανώς χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας του!

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα του Παναθηναϊκού όσο και για το θέαμα που απαιτεί βασική προϋπόθεση για μια ομάδα όπως το «τριφύλλι». Κλείνοντας ευχαρίστησε επίσης τον «πράσινο» λαό που βρέθηκε στο γήπεδο έτσι ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας!

Για τη νίκη και την εικόνα: «Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε στην διάθεση των παικτών από την αρχή του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα και δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός μετά τις 2 ήττες λειτούργησαν καλά στο ξεκίνημα, όπου βάλαμε τα δύο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολα».

Για το θέαμα και το ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχεις χρόνο. Ελπίζω πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα όπως και από τις δύο ήττες. Όπως το πως στον Παναθηναϊκό από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μετά από τις δύο ήττες ήταν εκεί και μας βοήθησε πολύ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0