Football Talk

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Σκόρπισε στους πέντε «ανέμους» τον αήττητο Βόλο, με σόου Καρλίτος! (video)

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Σκόρπισε στους πέντε «ανέμους» τον αήττητο Βόλο, με σόου Καρλίτος! (video)

Ένας Παναθηναϊκός σαν αυτόν της πρεμιέρας, συνέτριψε στο Απόστολος Νικολαΐδης με 5-1 τον Βόλο που μετρούσε μόνο νίκες μέχρι σήμερα, και γεύτηκε ξανά τη χαρά του τριπόντου με εμφατικό τρόπο, μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες!

Μάλλον, του πάει πολύ η Λεωφόρος! Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην έδρα του και επανέφερε το πολύ καλό πρόσωπο της πρεμιέρας απέναντι στον Απόλλωνα, αφού φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Βόλο, που απλώς πέτυχε το γκολ της τιμής στο 59ο λεπτό!

Εκρηκτικό το πρώτο μέρος για το «τριφύλλι», αφού πήγε στα αποδυτήρια με ένα ασφαλές 4-0, με τον Καρλίτος να βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» κατάσταση, αφού πέτυχε δύο γκολ (3', 69') και μοίρασε μία ασίστ!


Α΄ Ημίχρονο

Η καλή μέρα από το… πρωί φαίνεται και ο Παναθηναϊκός έδειξε έτοιμος από την αρχή του ματς, να εφαρμόσει το λαϊκό ρητό! Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Κλέιμαν «έπαιξε» με τη φωτιά και ο Καρλίτος τον τιμώρησε, κλέβοντας την μπάλα και έδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι» από νωρίς!



Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί! Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η αντίδραση της άμυνας του Βόλου ήταν κακή και ο Φώτης Ιωαννίδης εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και έγραψε το 2-0!



Η ορμή του Παναθηναϊκού δεν… έκοβε με τίποτα και η διάθεση να δημιουργήσει απέδωσε καρπούς στο 34ο λεπτό, όταν ο Βιτάλ έσπασε την μπάλα στον Καρλίτος, κι αυτός με εξαιρετική σέντρα με το εξωτερικό, έδωσε μία μπαλιά πάρε-βάλε στον Χατζηγιοβάνη που δεν λάθεψε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!



Με το πρώτο ημίχρονο να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε να βάλει το «κερασάκι» στην τούρτα! Ο Καρλίτος, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με υπέροχη προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι και ο Ματέους Βιτάλ το μετουσίωσε σε γκολ, γράφοντας το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!


Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει ρίξει τον ρυθμό του, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Βόλος στο 59ο λεπτό, όταν από στατική φάση, ο Γκιουλέν βρέθηκε ανενόχλητος μες την περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Διούδη για να γράψει το 4-1!



Η ομάδα της Μαγνησίας συνέχισε να πιέζει, με τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» να είναι έξαλλος από τη χαλάρωση της ομάδας του. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, μετά από εκτέλεση φάουλ ο Βέλεθ έκανε το γύρισμα και ο Καρλίτος με κοντινή προβολή έγραψε το 5-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης!


MVP

Αναμφισβήτητα ο Καρλίτος, ο οποίος δεν αρκέστηκε στα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά μοίρασε και μία έξοχη ασίστ για το 3-0 του Χατζηγιοβάνη!

Η φάση του αγώνα

Το λάθος του Κλέιμαν στο 3ο λεπτό, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Βόλου!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ (76’ Σάρλια), Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (76’ Μαουρίσιο), Πέρεθ, Χατζηγιοβάνης (63’ Παλάσιος), Καρλίτος (71’ Λούντκβιστ), Ματέους Βιτάλ, Ιωαννίδης (71’ Μακέντα)

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο (46’ Γκιουλέν), Γκρίλλο, Φεράρι, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Φερνάντες (74’ Τερεζίου), Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), φαν Φερτ (74’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν (74’ Σοάρες)

 

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0