Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο, μέχρι το επόμενο

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο, μέχρι το επόμενο
Με γεμάτο το… οπλοστάσιο και στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο Ολυμπιακός (16:00).
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η Φενέρμπαχτσε (την Πέμπτη) και ο Παναθηναικός (την επόμενη Κυριακή) μπορούν να περιμένουν. Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα να ανταπεξέλθει σε μια από τις πιο δύσκολες θεωρητικά έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα, οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πανηγυρίσουν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει την ομάδα του για ένα πολύ απαιτητικό ματς που απαιτεί συγκέντρωση στο μάξιμουμ. «Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο, το ματς στην Τρίπολη είναι πολύ δύσκολο, ότι και να ακολουθεί δεν μας απασχολεί», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του. 

Όσων αφορά στις επιλογές του, ο Πορτογάλος αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βατσλίκ θα ξεκίνησει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ, με τον Ανδρούτσο να διεκδικεί θέση στην περίπτωση που ο Μαρτίνς προτιμήσει να δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ. Στη μέσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Μαντι Καμαρά για να πλαισιώσει τους Κούντε και Μπουχαλάκη, στα εξτρέμ ο Μασούρας με τον Βαλμπουενά έχουν ένα προβάδισμα έναντι των Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά και στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο έναντι του Ελ Αραμπί. 

Ο Μαροκινός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει στην αποστολή, αλλά φαίνεται δύσκολο να τον δούμε από την αρχή. Στην αποστολή βρίσκεται και το όνομα του Γιαν Εμβιλά, αλλά ο Γάλλος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και προορίζεται για να είναι 100% έτοιμος την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0