Football Talk

ΑΕΚ: Το πρώτο μεγάλο τεστ είναι απόψε στην Τούμπα – Τα πλάνα του Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Το πρώτο μεγάλο τεστ είναι απόψε στην Τούμπα – Τα πλάνα του Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ το βράδυ (20:30 NS Prime) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που θα δείξει πολλά όσον αφορά το μέλλον της Ένωσης.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Το πρώτο ντέρμπι στη φετινή Σούπερ Λίγκα έφτασε. Το βράδυ (20:30) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην ΑΕΚ σε ένα ματς που δεν μπορεί φυσικά να κρίνει τον τίτλο από τώρα, όμως θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τι… ψάρια μπορούν να πιάσουν οι δυο ομάδες στη συνέχεια.

Για την ΑΕΚ των πολλών αλλαγών το καλοκαίρι είναι το πρώτο μεγάλο φετινό της τεστ. Η Ένωση θέλει να γυρίσει αγωνιστική σελίδα. Επιθυμεί να «σβήσει» τις κακές τελευταίες σεζόν όπου όχι μόνο δεν πήρε κάποιον τίτλο, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει ντέρμπι.

Απόψε στην Τούμπα ο Μιλόγεβιτς και οι παίκτες του θέλουν να παίξουν το ποδόσφαιρό τους και να φύγουν νικητές από μία πολύ δύσκολη έδρα, δείχνοντας τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στον κόσμο της ομάδας τους, αλλά και τους αντιπάλους, πως φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Πως φέτος η ΑΕΚ μπήκε στο πρωτάθλημα για να το διεκδικήσει ως το τέλος και γιατί όχι να το κάνει δικό της. Για να συμβεί αυτό μπορεί να στείλει μήνυμα απόψε κιόλας φεύγοντας νικήτρια από την Τούμπα.

Αγωνιστικά προβλήματα και σχέδια

Στα αγωνιστικά ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο, Άμραμπατ, Γαλανόπουλο. Αντίθετα για πρώτη φορά φέτος είναι στην αποστολή οι Σιμόες και Μοχαμάντι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά σχέδια του προπονητή για το αποψινό ματς όλα δείχνουν ότι θα δούμε την ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1. Τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Μισελέν δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό, τους Βράνιες – Τζαβέλλας στα στόπερ, τους Λε Ταλέκ – Σιμάνσκι αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ τον Γκαρσία, αριστερό τον Τσούμπερ, 10άρι τον Γέβτιτς και κορυφή τον Αραούχο.

Δεν αποκλείεται φυσικά να υπάρξει κάποια έκπληξη από τον Μιλόγεβιτς, όμως σύμφωνα με τις δοκιμές η παραπάνω 11άδα είναι η επικρατέστερη. Να σημειωθεί ότι ειδικά στις τελευταίες προπονήσεις ο Μιλόγεβιτς δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στις στατικές φάσεις, τόσο σε επίπεδο άμυνας, όσο και επίθεσης. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0