Football Talk

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-0: No Haaland, no party! (video)

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 1-0: No Haaland, no party! (video)

Η προβληματική έως σήμερα Γκλάντμπαχ, τιμώρησε τη Ντόρτμουντ και την απερισκεψία του Νταχούντ, επικρατώντας με 1-0, κάνοντας ξεκάθαρο πως Έρλινγκ Χάαλαντ απόντος, οι Βεστφαλοί είναι άλλη ομάδα!

Ήταν γνωστό, πλέον έγινε σαφές! Όταν απουσιάζει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τα δεδομένα αλλάζουν για τη Ντόρτμουντ, ακόμα κι αν καλείται να αντιμετωπίσει μία άκρως προβληματική φέτος, Γκλάντμπαχ!

Οι Βεστφαλοί μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να βρουν ένα γκολ στο 8ο λεπτό με τον Ματς Χούμελς, που ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Έκτοτε, ο ρυθμός του παιχνιδιού «έπεσε» και το Μπορούσια Παρκ «ξύπνησε» στο 37ο λεπτό!

Ο Ντενίς Ζακάρια επωφελήθηκε από τις κόντρες και την αμυντική αδράνεια της Ντόρτμουντ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με δυνατό σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Κομπέλ, για να ανοίξει το σκορ!


Τα χειρότερα για την Ντόρτμουντ, ωστόσο, δεν είχαν έρθει ακόμη, αφού ο Νταχούντ, όντας φανερά εκνευρισμένος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40ο λεπτό και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες!


Με παίκτη λιγότερο και τον μεγάλο σταρ, Έρλινγκ Χάαλαντ, εκτός αποστολής, τα πράγματα έγιναν μη αναστρέψιμα για τους «κίτρινους», με την Γκλάντμπαχ να διατηρεί τα ηνία του αγώνα και να έχει ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς, τόσο με τον Νετζ στο 56ο λεπτό, όσο και με τον Εμπολό στο 76’!

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Θόργκαν Αζάρ να πιάνει την κοντινή κεφαλιά, αλλά να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα, γεγονός που οδήγησε στο να παραμείνει το 1-0 ως τελικό σκορ!

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (ΧΙΤΕΡ): Ζόμερ, Ελβέντι, Γκίντερ, Χάντσκε, Σκάλι, Ζακάρια, Κονέ (73’ Κράμερ), Νετζ (70’ Βολφ), Χόφμαν (83’ Μπένες), Στιντλ, Εμπολό

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Μάρκο Ρόζε): Κομπέλ, Πόνγκρασιτς (46’ Αζάρ), Χούμελς, Ακάνζι, Μενιέ (82’ Βολφ), Μπέλινγκχαμ, Βίτσελ, Νταχούντ (κόκκινη κάρτα 40’), Γκερέιρο (82’ Σουλτζ), Μουκοκό (57’ Κνάουφ), Μάλεν (82’ Ρενιέ)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0