Football Talk

Ίντερ – Αταλάντα 2-2: Το θρίλερ του «Μεάτσα» έμεινε στην ισοπαλία! (video)

Ίντερ – Αταλάντα 2-2: Το θρίλερ του «Μεάτσα» έμεινε στην ισοπαλία! (video)
Μετά από τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, ακυρωθέν γκολ και πολύ VAR, Ίντερ και Αταλάντα αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα". 

Η Ίντερ υποδέχτηκε για την 6η αγωνιστική της Serie A την Αταλάντα, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές και γκολ ωστόσο οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας με το παιχνίδι να λήγει 2-2.


H Ίντερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’! Ο Νικολό Μπαρέλα έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία για το 1-0. Στο 30’ η Αταλάντα απάντησε και έφερε το ματς στα ίσια, μετά από πολύ όμορφη φάση ακριβώς έξω από την περιοχή! Ο Ρουσλαν Μαλινόφσκι πήρε την μπάλα με φοβερό βηματισμό και την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα (1-1). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (39’) οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή παίρνοντας κεφάλι στο σκορ, με το ριμπάουντ να φτάνει στον Ραφαέλ Τολόι και αυτός να τελειώνει την φάση από κοντά, κάνοντας το 2-1.





Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν λίγες και μοιρασμένες. Ωστόσο ο Μπαρέλα έκανε ένα σουτ με υποσχέσεις ο τερματοφύλακας της Αταλάντα απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στον Εντίν Τζέκο μέσα στην περιοχή, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 85’ η Ίντερ κερδίζει πέναλτι με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να αστοχεί από τη άσπρη βούλα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως (88’) βρίσκοντας δίχτυα με τον Πίκολι όμως ο διαιτητής με τη χρήση του VAR το ακύρωσε (η μπάλα είχε βγει άουτ στο ξεκίνημα της φάσης) αφήνοντας άφωνους τους παίκτες της Αταλάντα και σφυρίζοντας τη λήξη της αναμέτρησης.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΙΝΤΕΡ (Σιμόνε Ιντζάκι):
 Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράϊ, Μπαστόνι (57΄Ντιμάρκο), Νταρμιάν (57΄Ντάμφρις), Πέρισιτς, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57΄Βετσίνο), Τζέκο, Λαουτάρο (81΄Σάντσες)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (70΄Μέλε), Τζαπακόστα (77΄Πάσαλιτς), Γκοσένς, Ντε Ρουμ, Φρόλερ, Πεσίνα (63΄Ντζίμσιτι), Ζαπάτα (63΄Πίκολι), Μαλινόφσκι (62΄Ίλισιτς)


Ευτυχία Γιαπουτζή 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0