Football Talk

Σπέτσια – Μίλαν 1-2: Στην κορυφή με αέρα Μαλντίνι οι «ροσονέρι»! (video)

Σπέτσια – Μίλαν 1-2: Στην κορυφή με αέρα Μαλντίνι οι «ροσονέρι»! (video)

Με τον 19χρονο Ντάνιελ Μαλντίνι να σημειώνει το πρώτο γκολ της καριέρας του, η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Με το τρίποντο την νίκης κατάφερε να αποδράσει η Μίλαν από το «Αλμπέρτο Πίκο», επικρατώντας 2-1 της Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν αρχικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μαλντίνι να σημειώνει ένα ιστορικό ρεκόρ, αλλά χρειάστηκαν να «λυτρωθούν» από τον Ντίαζ στο 86’ αφού ο Βέρντε είχε νωρίτερα ισοφαρίσει.

Προβάδισμα στην αναμέτρηση πήρε η Μίλαν στο 48ο λεπτό, με γκολ του Μαλντίνι. Συγκεκριμένα ο 19χρονος σημείωσε το πρώτο του τέρμα με κεφαλιά από κοντινή απόσταση, την οποία πανηγύρισε έξαλλα στην εξέδρα!

Η Σπέτσια βρήκε την απάντηση αρκετά αργότερα, με τον Βέρντε να βρίσκει το δεύτερό του γκολ στη σεζόν. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ επιχείρησε το σουτ από τη δεξιά πλευρά της περιοχής και με μια δόση τύχης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας έτσι προσωρινά στο 80’.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε τελικά στο 86’, με τον Σαλεμάκερς να δίνει την μπάλα στον Ντίαζ κι εκείνος με τη σειρά του να κάνει το 2-1 στα όρια της περιοχής.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλούλου (72′ Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσί (82′ Ντίαθ), Σαλεμάκερς, Μαλντίνι (59′ Μπενασέρ), Ρέμπιτς (46′ Λεάο), Ζιρού (46′ Πελέγκρι)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζόετ, Μπαστόνι, Νικολάου, Χρίστοφ, Αμιάν, Μπουραμπιά, Σάλα, Ματζόρε (65’ Φερέρ), Αντίστ (65’ Μανάι), Γκιάσι (79’ Στρέλετς),  Νζολά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0