Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-1: Μοιραίος Φερνάντες στις καθυστερήσεις και πρώτη ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 0-1: Μοιραίος Φερνάντες στις καθυστερήσεις και πρώτη ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους»! (video)
Με τον Μπρούνο Φερνάντες να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν της Premier League, έπειτα από το 1-0 της Άστον Βίλα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Η Άστον Βίλα κατάφερε να «αποδράσει» από το Μάντσεστερ επικρατώντας 1-0 της Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Με αυτόν τον τρόπο οι «κόκκινοι διάβολοι» σημείωσαν την πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν και την πρώτη έπειτα από 12 χρόνια με αντίπαλο τους «χωριάτες».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν τα αφεντικά στον αγωνιστικό χώρο, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 23 τελικές ευκαιρίες. Η κυριαρχία τους αυτή όμως πήγε στα σκουπίδια, λίγο πριν από τη λήξη του ματς…

Συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό εκτελέστηκε το κόρνερ από τα αριστερά για τους φιλοξενούμενους, με τον Χάουζ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας. Εκείνος με εξαιρετική κεφαλιά πρόλαβε τον Καβάνι, έκανε το 1-0 και… ξέρανε το «Ολντ Τράφορντ»!

Η Γιουνάιτεντ, όμως, είχε στα χέρια της την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ και να πάρει έστω έναν βαθμό, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου! Συγκεκριμένα στο 90’+3 ο σκόρερ της αναμέτρησης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι του μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε τον Μπρούνο Φερνάντες να αναλάβει την εκτέλεση, όμως ο MVP της Γιουνάιτεντ τα τελευταία δύο χρόνια έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά και χαράμισε την ευκαιρία της ομάδας του να σημειώσει το 1-1!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Όλε Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ (67’ Λίντελοφ), Σο (36’ Νταλότ), ΜακΤόμινεϊ (82’ Καβάνι), Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Κριστιάνο Ρονάλντο

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Μάτι Κας, Κόνσα, Χάουζ, Μινγκς, Τάργκετ, Ράμσεϊ 86’ Άρστερ), Ντόουγκλας Λουίζ, Μακγκίν, Ίνγκς 78’ Μπουεντία), Γουότκινς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0