Football Talk

Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Βραζιλίας: Κάλεσε 8 Βραζιλιάνους της Premier League

Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Βραζιλίας: Κάλεσε 8 Βραζιλιάνους της Premier League
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε κάλεσε συνολικά 8 Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, κάλεσε τους Άλισον, Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεσούς, Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Έμερσον (Τότεναμ), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ραφίνια (Λιντς) συμπεριλήφθηκαν στην ομάδα της Βραζιλίας για τα παιχνίδια εναντίον της Βενεζουέλας, της Κολομβίας και της Ουρουγουάης.

Ωστόσο, δεν γνωρίζει αν θα τους έχει για τα παιχνίδια αυτά, καθώς θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεσή τους οι σύλλογοί τους.

«Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές θετικές συναντήσεις με τη FIFA, την Premier League και τη βρετανική κυβέρνηση και πιστεύουμε ότι θα βρούμε μία λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές την επόμενη εβδομάδα. Γι’ αυτό και καλέσαμε τους συγκεκριμένους παίκτες για τα ματς του Οκτωβρίου» τόνισε ο Ζουνίνιο Παουλίστα, συντονιστής της εθνικής Βραζιλίας.

Η Βραζιλία είναι μεταξύ των χωρών που βρίσκονται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας για την Covid-19, όπερ σημαίνει πως όσοι ταξιδέψουν στη χώρα της Νοτίου Αμερικής, θα πρέπει κατά την επιστροφή τους να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0