Football Talk

«Σβηστό» 3-1 η Μπάγερν στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ! (video)

«Σβηστό» 3-1 η Μπάγερν στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ! (video)
Μία γερή προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου, την προσεχή Τετάρτη (29/09) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έκανε η Μπάγερν Μονάχου.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga οι Βαυαροί επικράτησαν πολύ εύκολα με 3-1 της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ (σ.σ. δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, 0-1-5) και θα παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας άσχετα με το τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι στο 40΄ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 48΄, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παβάρ, όχι μόνο δεν κινδύνεψαν, αλλά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 68΄ με το αυτογκόλ του Γκρίεσμπεκ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Ίτεν στο 88΄, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 76΄ αντί του Χργκότα. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή ήταν η 5η συνάντηση των δύο ομάδων, με την Μπάγερν να μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε τρία ματς η Γκρόιτερ Φιρτ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει!   

Δείτε παρακάτω τα γκολ:









www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0