Football Talk

Σόλσκιερ για Κλοπ: «Κάποιος μίλησε πέρυσι για τα πέναλτι και πλέον τα παίρνουμε πιο δύσκολα»! (video)

Σόλσκιερ για Κλοπ: «Κάποιος μίλησε πέρυσι για τα πέναλτι και πλέον τα παίρνουμε πιο δύσκολα»!  (video)

Για έμμεση επιρροή στον τρόπο σκέψης των διαιτητών από πλευράς Κλοπ μίλησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έπειτα από τα δύο πέναλτι που ζήτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν πήρε στη δύσκολη νίκη (2-1) επί της Γουέστ Χαμ την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. 

Ο Νορβηγός κόουτς ήταν έξαλλος - όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο - από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε ανατραπεί εντός περιοχής από τους παίκτες του Μόγιες και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το ματς δίχως παράβαση. 

Ευτυχώς για την Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα απέκρουσε το πέναλτι του Νομπλ σε χέρι που έκανε ο Σο στις καθυστερήσεις κι έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» κράτησαν το υπέρ τους 2-1 μέχρι τέλους. 

Ο Σόλσκιερ μιλώντας γι' αυτά τα περιστατικά, θυμήθηκε τα λεγόμενα του Κλοπ από την περασμένη σεζόν για τις φορές που η Γιουνάιτεντ κατάφερνε να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα και ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής: 

«Κάποιος συγκεκριμένος πέρυσι είχε μιλήσει για τα πέναλτι και τελικά φέτος φτάσαμε να παίρνουμε αποφάσεις από τους διαιτητές πολύ πιο δύσκολα...». 


Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0