Football Talk

Μαρτίνς: «Έτοιμος ο Ελ Αραμπί με Αστέρα – Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς»

Μαρτίνς: «Έτοιμος ο Ελ Αραμπί με Αστέρα – Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς»

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας του και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση των Ελ Αραμπί και Εμβιλά:

«Ο Ελ Αραμπί είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Έχουμε κάποιες αμφιβολίες για τον Εμβιλά. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο. Ελπίζουμε να βρεθεί σε κατάσταση ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή».

Για το αν προετοιμάζει ένα ή τρία ματς λόγω του προγράμματος:

«Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και μετά έχουμε χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Αν ήταν τρεις οι ημέρες που μεσολαβούσαν τα πράγματα ίσως ήταν αλλιώς, όμως τώρα που έχουμε τέσσερις μέρες, οι παίκτες προλαβαίνουν άνετα να αποκατασταθούν και να προετοιμαστούν για την Πέμπτη. Έτσι συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες έδρες που θα παίξουμε σε όλη τη χρονιά».

Για το κακό ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα:

«Διαφωνώ πως δεν έχει ξεκινήσει καλά. Η εικόνα που έχει δείξει στα πρώτα ματς δεν αντικατοπτρίζει τη θέση του στη βαθμολογία. Έχει δύο ισοπαλίες εκτός έδρας και με τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο της εικόνας του Αστέρα, καθώς είχε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που του έλειψε ήταν η αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών. Ήταν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από πλευράς τους. Είναι μια δυνατή και δεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και τρία χρόνια και έχει κάνει εξαιρετικά ματς στην προετοιμασία. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο, που θα μας δυσκολέψει πολύ!»

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0