Football Talk

Ουεντραόγκο: «Χαρούμενος και τυχερός που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Ουεντραόγκο: «Χαρούμενος και τυχερός που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»
Η πρώτη συνέντευξη του 22χρονου μέσου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο, τον 22χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο, τον οποίο ο Δικέφαλος απέκτησε για τον ΠΑΟΚ Β, παρουσίασε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για έναν γρήγορο και ταχυδυναμικό αμυντικό χαφ, που δείχνει ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ διαθέτει πλουραλισμό επιλογών στο παιχνίδι του. Είναι δυνατός, αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός και δείχνει πως το μέλλον το ανήκει» αναφέρεται στον πρόλογο της συνέντευξης, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει:

Για τα συναισθήματά του που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ:

«Ειλικρινά είμαι πολύ τυχερός που έχω έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι έχω πολλούς στόχους να πετύχω. Πιστεύω πως με την ποιότητα που έχω, θα μπορούσα να βοηθήσω αρκετά την ομάδα».

Για τους στόχους του:

«Σκοπός μου είναι να κερδίζω, μόνο να κερδίζω, Μ’ αρέσει να κερδίζω και να μην χάνω. Είμαι λοιπόν από αυτούς που θέλουν μόνο τη νίκη.

Έχω έρθει εδώ αποφασισμένος να κυνηγήσω τους στόχους μου και θα παλέψω για αυτούς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει αληθινό. Είμαι πολύ τυχερός. Πραγματικά τυχερός και χαρούμενος».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0