Football Talk

Φάρκε για Τζόλη: «Δεν θα του επιβάλλουμε πρόστιμο, αλλά θα μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό»

Φάρκε για Τζόλη: «Δεν θα του επιβάλλουμε πρόστιμο, αλλά θα μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό»
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντάνιελ Φάρκε τόνισε ότι δεν θα τιμωρήσει τον Τζόλη για την πρωτοβουλία του να εκτελέσει το πέναλτι και πως απλά θα πρέπει να τους κάνει το τραπέζι με… ελληνικό φαγητό.

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη και το χαμένο του πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ, λέγοντας πως τα «καναρίνια» δεν θα του επιβάλουν πρόστιμο, παρά το γεγονός ότι πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να το εκτελέσει. Ωστόσο ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός για να το «ξεπληρώσει» θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό.

«Μου αρέσουν οι παίκτες οι οποίοι δεν φοβούνται να παίρνουν ευθύνες στο γήπεδο. Απλά πρέπει να είναι με τον σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δίνεις σκληρή αγάπη. Ο Τζόλης είναι ένα υπέροχο παιδί. Μου αρέσει αυτή η εμπιστοσύνη που έχει για να προχωράει μπροστά. Ο ίδιος απογοητεύτηκε αλλά όλα είναι καλά. Δεν θα του επιβάλουμε πρόστιμο. Απλά θα πρέπει να κάνει το τραπέζι στην ομάδα με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Φάρκε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0