Football Talk

Ο Ριτσάρλισον τα είδε... όλα, με την αποχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ριτσάρλισον τα είδε... όλα, με την αποχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες!

Η αντίδραση του Ριτσάρλισον στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Χάμες Ροντρίγκες, δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει σοκαρισμένος!

Ο Κολομβιανός σταρ, Χάμες Ροντρίγκες αναχώρησε για… άλλες πολιτείες, και από το Γκούντισον Παρκ της Έβερτον, βρίσκεται πλέον στο Κατάρ, για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν, αφού ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ!

Η αποχώρησή του, όμως, δεν πέρασε στα… ψιλά! Πόσο μάλλον για τον κοντινό του φίλο και επίσης λατινοαμερικάνο, Ριτσάρλισον!

Στη δημοσίευση που επισημοποιούσε την αποχώρηση του Κολομβιανού από την Έβερτον, για αδιευκρίνιστο ποσό, ο Βραζιλιάνος φορ αντέδρασε με ένα emoji που δηλώνει σοκαρισμένος!
Richarlison commented on Everton's post with a shocked emoji

Το σχόλιο του Ριτσάρλισον έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχωρούσε.

Εν τέλει αυτό δεν συνέβη, αλλά με το μέλλον του Γάλλου σταρ να παραμένει «θολό», δεν αποκλείεται οι Παριζιάνοι να επανέλθουν το ερχόμενο καλοκαίρι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0