Football Talk

ΑΕΚ: Εξετάσεις για Άμραμπατ ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Εξετάσεις για Άμραμπατ ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Νόρντιν Άμραμπατ θα υποβληθεί την Πέμπτη (23/9) σε εξετάσεις προκειμένου να φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (26/9).

Σχετικά Άρθρα

Το βλέμμα της στην αναμέτρηση της Κυριακής στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (26/9, 20:30) στρέφει αμέσως η ΑΕΚ, έπειτα από τη δύσκολη νίκη της με 1-0 επί της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της Super League. Η προσοχή των ανθρώπων της «Ένωσης» στρέφεται στον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Μαροκινός εξτρέμ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποφάσισε να μη ρισκάρει, αντικαθιστώντας τον. Την Πέμπτη (23/9) ο 34χρονος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή.

Πέραν των ανέτοιμων Σιμόες, Γαλανόπουλου και Μοχαμάντι η ΑΕΚ δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα στον δρόμο της για Θεσσαλονίκη, αφού και ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι ξανά διαθέσιμος έχοντας εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο ματς με τον ΟΦΗ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0