Football Talk

Γουλβς – Τότεναμ 2-2 (2-3 πεν.): Δύσκολη πρόκριση στη... ρώσικη ρουλέτα για τα «σπιρούνια» (video)

Γουλβς – Τότεναμ 2-2 (2-3 πεν.): Δύσκολη πρόκριση στη... ρώσικη ρουλέτα  για τα «σπιρούνια» (video)
Στα... κρύα του λουτρά άφησε την Γουλβς η Τότεναμ στο «Μολινό», την οποία και απέκλεισε στα πέναλτι 3-2!

Η Τότεναμ στο ματς του Νούνο Σάντο απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Γουλβς, έδειξε ζωντάνια και αποτελεσματικότητα. Η ατομική ενέργεια του Ντομπελέ (14') και το ωραίο τελείωμα του Κέιν (23') έδωσαν από νωρίς προβάδισμα δυο τερμάτων στα «σπιρούνια».

Ο Ντέντονκερ στο 38' μείωσε για να επιτρέψει στο σύνολο του Μπρούνο Λαγκ να συνεχίσει να διεκδικεί την πρόκριση. Κάπως έτσι στο 58' από απώλεια της κατοχής από τον Ντομπελέ, ο Ντέντονκερ έφτιαξε το γκολ για τον Ποντένσε που ισοφάρισε σε 2-2 στο «Μολινό»!

Όλα κρίθηκαν στα πέναλτι όπου ο Ρούμπεν Νέβες έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά, ο Γκολίνι νίκησε τον Ντένονκερ και ο Κόουντι πέτυχε το δοκάρι, με την Τότεναμ ν' αστοχεί μονάχα στην εκτέλεση του Χόιμπιεργκ αλλά να περνάει με το 3-2.

ΓΟΥΛΒΣ (Λανγκ): Ράντι, Κίλμαν, Μπολί, Μοσκέρα (6’ Κόντι), Χούβερ, Ντεντόνκερ, Νέβες, Νούρι (75’ Σεμέδο), Ποντένσε , Σίλβα (46’ Τραορέ), Χουάνγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Εσπιρίτο Σάντο): Γκολίνι, Ρομέρο, Τανκάνγκα, Σάντσες, Ντέιβις, Σκιπ, Ντομπέλε, Χιλ, Λο Σέλσο (62’ Σο), Άλι (82’ Χότζμπεργκ), Κέιν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0