Football Talk

Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-1 (4-3 πεν.): Αγχώθηκαν αλλά τα κατάφεραν οι «μπλε» από την άσπρη βούλα

Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-1 (4-3 πεν.): Αγχώθηκαν αλλά τα κατάφεραν οι «μπλε» από την άσπρη βούλα

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει την Άστον Βίλα στην κανονική διάρκεια, το έκανε όμως στην διαδικασία των πέναλτι, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του League Cup.

Μπορεί η Τσέλσι να προηγήθηκε κόντρα στην Άστον Βίλα όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή, η πρόκριση ήταν στον «αέρα». Ο λονδρέζικος σύλλογος έκανε τα εύκολα, δύσκολα, οδήγησε το ματς στα πέναλτι, όπου η ψυχραιμία των ποδοσφαιριστών της, την έστειλε στην επόμενη φάση.

Σε ένα ματς ισορροπημένο αλλά χωρίς πολλές φάσεις, η Τσέλσι ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 54ο λεπτό. Φυσικά, το γεγονός πως βρήκε δίχτυα ο Τίμο Βέρνερ ήταν από μόνο του κάτι τρομερό μετά τα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον. Ο Γερμανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική σέντρα του Ρις Τζέιμς και έκανε το 1-0 για τους «μπλε».

Η Άστον Βίλα, ωστόσο, είχε την απάντηση με τον ταλαντούχο Κάμερον Άρτσερ. Ο 20χρονος άσος είδε τον Μάτι Κας να κάνει εξίσου μία υπέροχη προσπάθεια και με δικό του τέρμα, έφερε το ματς στα ίσια, στο 64ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Εκεί, η Τσέλσι ήταν πιο ψύχραιμη και παρότι δεν «τελείωσε» τα πάντα με τον Τσίλγουελ, είδε τον Ρις Τζέιμς να σκοράρει στο τελευταίο πέναλτι και να χαρίζει την πρόκριση στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Ελ Γκάζι (γκολ) 0-1

Ρομέλου Λουκάκου (γκολ) 1-1

Άσλεϊ Γιάνγκ (δοκάρι) 1-1

Μέισον Μάουντ (γκολ) 2-1

Νακάμπα (απόκρουση) 2-1

Ρος Μπάρκλεϊ (γκολ) 3-1

Κονσά (γκολ) 3-2

Μπεν Τσίλγουελ (δοκάρι) 3-2

Έμιλ Μπουεντία (γκολ) 3-3

Ρις Τζέιμς (γκολ) 4-3

Τσέλσι (Τούχελ): Κέπα, Τζέιμς, Σαλόμπα, Σαρ, Τσίλγουελ, Καντέ (Μάουντ 46’), Λόφτους-Τσικ, Σάουλ (Λουκάκου 76’), Χάντσον-Οντόι, Βέρνερ, Ζίγιες (Μπάρκλεϊ 76’).

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Στιρ, Γιανγκ, Χάους, Τουανζέμπε, Κας (Κόνσα 77’), Σανσόν (Τσουκβεμέκα 42’), Νακάμπα, Μπουεντία, Τραορέ (Μπιντάς 63’), Ελ Γκάζι, Άρτσερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0