Football Talk

Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Με προσωπικό… σόου Χακίμι οι Παριζιάνοι γλίτωσαν το «κάζο»

Μετς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Με προσωπικό… σόου Χακίμι οι Παριζιάνοι γλίτωσαν το «κάζο»
Η Παρί Σεν Ζερμέν «φλέρταρε» με μεγάλο «κάζο» απέναντι στη Μετς, ωστόσο ο εκπληκτικός Χακίμι ήρθε στο 90+5’ να τη λυτρώσει και να της δώσεις την εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Συγκλονιστικό έμελλε να είναι το ματς Μετς-Παρί Σεν Ζερμέν και διέψευσε όσους περίμεναν πως θα έχουμε μια άνετη επικράτηση των φιλοξενούμενων.

Ναι μεν ο Χακίμι έβαλε μπροστά στο 5’ την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ωστόσο, μάλλον οι Παριζιάνοι υποτίμησαν τους αντίπαλους τους και έτσι μοιραία ήρθε η ισοφάριση με τον Κουγιατέ στο 39’.

Όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα δυσκόλευαν όλο και περισσότερο για την Παρί Σεν Ζερμέν, εν τέλει όμως τελικά ήρθε ο από «μηχανής θεός» Χακίμι στο 90+5’ για να δώσει με δικό του (ξανά) τέρμα τη πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του, που ωστόσο προβλημάτισε ξανά.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Ποτσετίνο): Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Μέντες (81’ Ντάξλερ), Κιμπεπέ, Περέιρα, Ραφίνια (65’ Ερέρα), Περέιρα, Βαϊνάλντουμ (65’ Ντι Μαρία), Νεϊμάρ, Ικάρντι, Εμπαπέ.

ΜΕΤΣ (Αντονέτι): Ουκιτζά, Μπρον, Κουγιατέ, Ουντόλ, Σεντόνζ, Μαϊγκά, Παζό (93’ Τραορέ), Γιαντέ (66’ Νιακατέ), Γκεγέ (66’ Μπουλαγιά), Νιάν (66’ Πρεβιγιέ), Σαρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0