Football Talk

Μίλαν – Βενέτσια 2-0: Έπιασαν την Ίντερ στην κορυφή της Serie A οι «ροσονέρι», με τον Ερνάντες σε μεγάλη βραδιά! (video)

Μίλαν – Βενέτσια 2-0: Έπιασαν την Ίντερ στην κορυφή της Serie A οι «ροσονέρι», με τον Ερνάντες σε μεγάλη βραδιά! (video)

Η Μίλαν έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Ίντερ, αφού επικράτησε με 2-0 της Βενέτσια στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Serie A και έφτασε τους 13 βαθμούς, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που προχώρησε ο Στέφανο Πιόλι!

Οι απουσίες των Ιμπραΐμοβιτς, Κιάερ και οι πολλές αλλαγές προσώπων δεν «λύγισαν» τη Μίλαν! Η αρμάδα του Στέφανο Πιόλι, με μπροστάρη τον Ντίας, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Βενέτσια που έμεινε στους τρεις βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές!

Οι «ροσονέρι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 68ο λεπτό, όταν ο νεοεισελθείς στην αναμέτρηση, Τέο Ερνάντες, «σέρβιρε» στον Μπραχίμ Ντίας το 1-0! Στο 82ο λεπτό, μάλιστα, ο Γάλλος αμυντικός βρήκε δίχτυα και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ!

Με τον τρόπο αυτό, η Μίλαν έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς, αλλά παραμένει δεύτερη, αφού οι «νερατζούρι» με 18 γκολ υπέρ και πέντε κατά, έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων, απέναντι στο 10-2 της ομάδας του Μιλάνου.

Παράλληλα, το 2-0 επί της Βενέτσια «σφράγισε» την επιστροφή της Μίλαν στις νίκες, η οποία διατηρεί το απόλυτο, πλέον, στο Σαν Σίρο!


Μίλαν (Στέφανο Πιόλι):
Μενιάν, Καλούλου, Γκάμπια (59’ Τομόρι), Ρομανιόλι, Μπάλο Τουρέ (59’ Ερνάντες), Τονάλι, Μπενασέρ, Φλορέντσι (59’ Σαλεμάκερς), Ντίας (81’ Κεσιέ), Λεάο, Ρέμπιτς (73’ Πελέγκρι)

Βενέτσια (Πάολο Ζανέτι): Μαένπα, Εμπουέχι (74’ Μαζότσι), Καλντάρα, Τσετσαρόνι, Μολινάρο, Πέρετζ (53’ Κρινγκό), Βάκα (82’ Τέσμαν), Μπούζιο, Αράμου, Φόρτε (53’ Χένρι), Γιόνσεν (74’ Οκερέκε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0