Football Talk

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αρνούνται να χάσουν οι Κρητικοί – Δεν βρήκαν δίχτυα ξανά οι Αρκάδες! (video)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Αρνούνται να χάσουν οι Κρητικοί – Δεν βρήκαν δίχτυα ξανά οι Αρκάδες! (video)
Ισόπαλη και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση μεταξύ ΟΦΗ και Αστέρα (0-0) για την εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Νίκο Παπαδόπουλο που κράτησε ανέπαφη την εστία του όποτε και αν απειλήθηκε, με τους Αρκάδες ωστόσο να μην σκοράρουν για ακόμη μία φορά!

Με ισοπαλία στο 0-0 ολοκλήρωσαν το μεταξύ τους παιχνίδι ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική της Superleague.

Μπορεί να το ήθελαν, αλλά δεν το κατάφεραν οι Αρκάδες. Είχαν τον Παπαδόπουλο να σώζει την παρτίδα στα μετόπισθεν, αλλά η επίθεση έμεινε και πάλι στο μηδέν. Ίδια εξέλιξη και για τον ΟΦΗ που αρνείται να χάσει μετά και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο προηγούμενο παιχνίδι.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο μισό του αγώνα ξεκίνησε καλύτερα για τον Αστέρα. Παρά την έλλειψη ενέργειας που έδειχναν οι δύο ομάδες, οι Αρκάδες κράτησαν τις γραμμές τους ψηλά και πίεσαν τον ΟΦΗ.

Στο 11ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας των Κρητικών, η μπάλα στρώθηκε στον Ρέχις Κρεσπί και εκείνος σούταρε από τη μεγάλη περιοχή, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και έπειτα,ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς και ανέκτησε την κατοχή της μπάλας. Στο 31’, από φάση που ξεκίνησε από τον Καμάου, ο Νέιρα πάσαρε στον Ντουρμισάι που κινούταν προς το αντίπαλο τέρμα, με τον Παπαδόπουλο να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει.


Μερικά λεπτά αργότερα, στο 37ο λεπτό, ο Ντε Γκουζμάν βρήκε χώρο για να απειλήσει ξανά τον τερματοφύλακα του Αστέρα, ωστόσο εκείνος μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Λίγο πριν την έναρξη, οι φίλοι των γηπεδούχων πήραν μία σπουδαία πρωτοβουλία και πέταξαν αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ», ως μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο!


Μετά το τέταρτο της ανάπαυλας ο ΟΦΗ πάτησε πιο σταθερά στο χορτάρι. Η ευκαιρία, μάλιστα, ήρθε με την προσπάθεια του Νέιρα στο 52’.

Ο Ράσταβατς βλέποντας τους παίκτες του να μην μπορούν να αναπτυχθούν καλά στον αγωνιστικό χώρο προχώρησε σε αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν επετεύχθη αφού το μοναδικό σουτ εντός εστίας για τον Αστέρα στο δεύτερο μέρος έγινε στο 90ο λεπτό από τον Καπίγια, δίχως να αλλάξει και το σκορ του αγώνα.

Το υπόλοιπο του αγώνα αποδείχθηκε διαδικαστικό, ο Αστέρας δεν μπόρεσε να σκοράρει και ο ΟΦΗ... αρνήθηκε να χάσει!

Ο MVP

Ο Νίκος Παπαδόπουλος! Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης ήταν σε ετοιμότητα σε ολόκληρο το παιχνίδι και δήλωσε «παρών» σε οποιαδήποτε ευκαιρία δημιούργησαν οι παίκτες του ΟΦΗ!

Η φάση του αγώνα

Στο 31ο λεπτό, όταν ο Ντουρμισάι βρήκε το χώρο για να πατήσει περιοχή, σούταρε στη δεξιά γωνία του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον τελευταίο να μπλοκάρει!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61’ Ουές), Γιαννούλης (79’ Κοροβέσης), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (77’ Σελίμοβιτς), Νέιρα, Λάμπρου (46’ Καστενιό), Ντουρμισάι, Καμάου (61’ Βαν Ντούινεν).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (72’ Σόνι), Βαλιέντε, Σανταφέ (85’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (60’ Καπίγια), Ριέρα, Σίτο (46’ Άλβαρες), Μπενίτο (60’ Μπαράλες).


Σταυρούλα Μουστακάτου 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0