Football Talk

Μπαλοτέλι: Eκδικήθηκε τον άνθρωπο που τον αποκάλεσε «ανεγκέφαλο» με… αιχμηρό πανηγυρισμό! (video)

Μπαλοτέλι: Eκδικήθηκε τον άνθρωπο που τον αποκάλεσε «ανεγκέφαλο» με… αιχμηρό πανηγυρισμό! (video)
Ο Μάριο Μπαλοτέλι περίμενε χρόνια αλλά πήρε την εκδίκηση του από τον άνθρωπο που κάποτε τον αποκάλεσε «ανεγκέφαλο».

Ο Ιταλός επιθετικός έχει πραγματοποιήσει αρκετούς μοναδικούς πανηγυρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, από το να δείχνει τη φανέλα του λέγοντας «γιατί πάντα εγώ;» είτε να τη βγάζει ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους.

Τα τελευταία χρόνια παίζει για την Άδανα Ντέμιρσπορ στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Τρίτης (21/9), ο 31χρονος βρήκε δίχτυα στην ισοπαλία 3-3 με την Μπεσίκτας και το πανηγύρισε τρέχοντας στον προπονητή της Μπεσίκτας και δείχνοντας το κεφάλι του, στέλνοντας ένα μήνυμα στον άνθρωπο που κάποτε τον αποκάλεσε «ανεγκέφαλο».

364fa660-9064-4cd7-bffd-46ea2595e4c6.jpg

Όλα σχετίζονται με ένα περίεργο περιστατικό το 2011, όταν ο Μπαλοτέλι έπαιζε στην Μάντσεστερ Σίτι, και έχασε μια τρομερή ευκαιρία να σκοράρει εναντίον της LA Galaxy αστοχώντας. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν τόσο θυμωμένος που αποφάσισε να αποσύρει τον επιθετικό αμέσως κατά τη διάρκεια του φιλικού πριν από την έναρξη της σεζόν.

Ο Σεργκέν Γιαλτσίν, ο οποίος είναι τώρα προπονητής της Μπεσίκτας, εργαζόταν ως βοηθός τότε του Μαντσίνι και είπε ότι ο Μπαλοτέλι δεν είχε μυαλό, ότι ήταν ανεγκέφαλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, της Σίτι και της Μίλαν θυμήθηκε καθαρά το σχόλιο και έκανε έτσι έναν έντονο πανηγυρισμό μπροστά του.

b8b97d54-baf4-4470-8fc9-bdbf43a773a3.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0