Football Talk

ΑΕΚ: Οι συμβουλές του Μιλόγεβιτς και το κλίμα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Οι συμβουλές του Μιλόγεβιτς και το κλίμα στα Σπάτα
Τι είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους παίκτες του μετά το 3-3 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και ποια η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας της ΑΕΚ
Σχετικά Άρθρα

Το τελικό 3-3 της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο τρόπος που ήρθε ήταν αν μη τι άλλο σοκαριστικός για την Ένωση.

Ψυχολογικά υπήρχε ένα μικρός εκνευρισμός στις τάξεις των παικτών της ΑΕΚ. Εκνευρισμός και για τις αποφάσεις της διαιτητικής ομάδας, αλλά και τη δική τους αγωνιστική συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που είχε ως αποτέλεσμα να δοθούν και δικαιώματα… Η στεναχώρια πάντως ήταν έκδηλη στα αποδυτήρια, γιατί η ΑΕΚ είχε φτάσει πάρα πολύ κοντά στη νίκη, που στο φινάλε δεν πήρε.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσπάθησε, μιλώντας χθες στα Σπάτα, στους παίκτες του αφενός να τους τονώσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας, αφετέρου να τους συμβουλέψει για το μέλλον και το ενδεχόμενο να ξανασυναντήσουν προκλήσεις είτε από αντιπάλους (όπως συνέβη στην κόκκινη του Γκαρσία), είτε από διαιτητές.

«Ολοι είστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Το ξέρω. Το βλέπω. Δείξαμε πολλά πράγματα στο γήπεδο και αξίζαμε τη νίκη. Υπάρχουν φυσικά και αρνητικά στοιχεία που πρέπει να δούμε, όπως την αντίδρασή μας στις στημένες φάσεις. Όμως δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και πόσο καλοί παίκτες είστε. Μην τσιμπάτε σε τέτοιες προκλήσεις που θα σας κάνει ο αντίπαλος. Θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες καταστάσεις μέσα στο πρωτάθλημα! Θα πρέπει να τις περιμένουμε. Η αντίδραση του Λιβάι ήταν λάθος, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω, με όσα έγιναν. Όσο δύσκολο κι αν είναι, χρειάζεται ηρεμία και να μην αντιδράμε. Πιθανότατα μπορεί να έχουμε ξανά παρόμοιες διαιτησίες. Νιώθουν οι αντίπαλοι και όλοι πόσο καλοί παίκτες είστε και θα σας φοβούνται, αλλά κι εσείς πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Εμείς θα κοιτάμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα παίζουμε και να αποδίδουμε καλά, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0